• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Die Vitra Couch ist ein bequemes und stilvolles Sofa, welches in einer Vielzahl von Farb- und Stilvarianten erhältlich ist. Vitra zeichnet sich und die Sofas durch eine nachhaltige Fertigung und einem bequemen und zeitlich stilvollen Charakter aus.

Die hochwertige Herstellung des Design-Klassikers bietet der Vitra Couch eine lange Lebensdauer.

Was das Besondere an einer Vitra Couch ist:

1. Het verhaal van Vitra
2. Waarom een Vitra-zitbank?
3. Duurzaamheid bij Vitra
4. Conclusie
5. FAQ

1. Het verhaal van Vitra

Willi Fehlbaum nam in 1934 een winkel over in Zwitserland, bij Basel. In 1950 breidde Fehlbaum, samen met zijn vrouw Erika Fehlbaum, het bedrijf uit en richtte het Vitra op in Weil am Rhein, Duitsland.
Aanvankelijk specialiseerde het echtpaar zich in de productie van kantoorbenodigdheden, maar mettertijd nam Vitra ook steeds meer woonmeubelen, zoals de Vitra bank of accessoires, in zijn assortiment op.

Soft Modulaire Sofa 3-zits van Vitra

In 1977 werden de verantwoordelijkheid en de leiding van het bedrijf overgedragen aan de zonen Raymond en Rolf. In 2012 voegde de derde generatie, Nora Fehlbaum, zich bij hen en nam de leiding van het bedrijf Vitra over. Vitra wordt ook vandaag nog gekenmerkt door het feit dat het bedrijf altijd in familiehanden is geweest.

2. Waarom een Vitra bank?

Er zijn veel redenen om voor een Vitra bank te kiezen. Een van de belangrijkste argumenten voor een Vitra zitbank is de hoge kwaliteit en de duurzame productie, waardoor de producten zich onderscheiden door hun lange levensduur.

De Vitra Home Verhalen voor de lente

Bovendien biedt Vitra een grote verscheidenheid aan stijlen, variërend van designklassiekers tot moderne producten. De sofareeksen zijn verkrijgbaar in twee- en driezitsversies en met verschillende onderstellen. Dit maakt het mogelijk om de perfecte maat bank te vinden en een nieuw middelpunt aan de woonkamer toe te voegen. Hij is verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en lederen uitvoeringen, zodat hij in elke woonkamer of elk huis een goede plaats zal vinden.

3. Duurzaamheid bij Vitra

Vitra is zich steeds meer bewust van zijn sociale en ecologische verantwoordelijkheid, zodat het thema duurzaamheid deel is gaan uitmaken van de bedrijfsfilosofie - en -cultuur.
De grondstofbesparende en milieubewuste productie van Vitra-producten en de duurzame zorg voor de medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van de onderneming en hebben vaste voet gekregen.

4. Conclusie

Vitra - Grand Sofà 3,5 Zitsbank, Basis Donker Basis / Gegoten Aluminium, Gepolijst / Beige (Corsaro-steenmelange 05) (getuft)

De Vitra Sofa is een comfortabel en stijlvol meubelstuk met een verscheidenheid aan kleuren en stijlopties. Het wordt gekenmerkt door een duurzame productie en een comfortabel en modieus karakter.

De hoogwaardige afwerking van de designklassieker biedt de Vitra Couch een lange levensduur.

5. FAQ

Wat is de levensduur van een Vitra bank?

Dankzij de hoge kwaliteit en de duurzame productie worden de sofa's van Vitra gekenmerkt door een lange levensduur.

Welke versies van de sofa's zijn er?

De bankenseries zijn verkrijgbaar in twee- en driezitsversies en in diverse kleuren.