• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Stelton i:cons


Sinds april 2005 voldoet een nieuwe designreeks aan de hedendaagse Stelton producten. "i:cons" is een persoonlijke accessoireserie die voor iedereen die de voorkeur geeft aan uitzonderlijke functionaliteit en design iets te bieden heeft. Met een innovatief gebruik van vormen, kleuren en materialen creëren de ontwerpers nieuwe wegen voor Stelton.

Met een lichte en licht futuristische uitstraling trekt de "i:cons"-lijn de aandacht van een nieuwe generatie. De serie omvat verschillende producten: een geldclip, een kaarthouder, een USB-stick, enz.

Er is bewust afgezien van het gebruik van traditionele donkere, "zakelijke" looks voor dit soort producten, en men spreekt nu van een onconventionele, maar uiterst praktische uitstraling van een jonge, moderne levensstijl. Het zijn trendsettende accessoires die men naar eigen wens kan gebruiken.

Nieuwe vormen, kleuren en materialen

De nieuwe vormen zijn modern gebogen en hebben innovatieve ideeën geïntegreerd in het prachtige design. "i:cons is bezig met het zoeken naar eenvoudige, innovatieve ideeën voor het alledaagse - niet alleen naar iets nieuws vanwege de wil, wat uiteindelijk te ingewikkeld zou zijn", zegt Mauds Surel, de creatief directeur van Stelton. Om het kort te houden: I:cons is er om gewoon te worden gehouden. Een eenvoudig voorbeeld hiervan is de lichte schommeling in de kaarthouder met creditcards of visitekaartjes zonder extra sluiting.

i:cons brengt nieuwe kleuren in de Stelton selectie en gebruikt materialen die men nog niet eerder heeft gebruikt. De producten zijn gemaakt van crèmekleurige vezelversterkte composieten en roestvrij staal, waarbij de band bestaat uit een resistent siliconenmateriaal.

Zelfrealisatie

i:cons evenals de film "I, Robot", waar Stelton producten worden getoond, hebben alleen de futuristische uitstraling gemeen. Dit is het geval, want i:cons heeft het over het plezier in het doen van iets goeds voor zichzelf en het laten zien van eenvoudig design. De "ik" verwijst echter naar de "ik" en de manier om zichzelf te realiseren en te genieten van een geweldig design. De eigenaren van de i:cons zijn zelfbewust en vooral ook stijlvolle mensen.

De nuttige producten zijn van nature al bekend, maar ze zijn nog nooit zo verleidelijk en verfrissend gemaakt als in het geval van Stelton.

Op de markt gebracht over iconen

Stelton i:cons

De marketingcampagne voor de "i:cons" is voorbereid in Berlijn, de stad van de iconen. Op de zwart-witte foto's is waar Steltons i:cons de politieke en architectonische iconen van Berlijn ontmoeten. "i:cons" moderne vormen ontmoeten daarbij ook geschiedenisvormen, vrijheid ontmoet oorlog, en een affiche met de iconen van Marx' "Hoofdstad" zijn te zien op de achtergrond van de marketingfoto voor de geldclip.