• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Skagerak - Georg

Skagerak - Georg Collectie - Banner
Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Terwijl sommige meubelstukken als centrale inrichtingselementen in het huis worden gebruikt, hebben andere meubelstukken eerder een marginaal bestaan in een hoek. Deze "extra" meubels dienen in de eerste plaats om elke dag een beetje makkelijker te maken, zonder veel ruimte in te nemen. Skagerak en de ontwerpster Christina Liljenberg Halstrøm maakten een einde aan het traditionele bestaan van dergelijke extra stukken.

De ontwerpster Christina Liljenberg Halstrøm reinigt het wijdverspreide begrip van extra meubilair met de minimalistische Georg-collectie. Voor Skagerak geeft ze een nieuwe betekenis aan karakteristieke inrichtingselementen, zoals ze het verdienen, voor Skagerak.

Waar de Georg consoletafel tegen de muur staat, zullen bank en kruk uitzonderlijk omkopen met hun ongebruikelijk geplaatste poten. De Georg kruk en bank hebben kussens, vastgehouden door een elegante leren band. En de wandleunende spiegel is een interessant contrast met de hangende kledingstang met kleerhangers in leren riemen. Beide inrichtingselementen vertellen samen het verhaal van volwassenen en kinderen die elkaar overal op hetzelfde niveau ontmoeten. De combinatie van onbehandeld eikenhout, onbehandeld leer en geëmailleerde wol vormt een sterke uitdrukking van de door Christina Liljenberg Halstrøm ontworpen Georg-collectie voor Skagerak, die in elke kamer past en volledig in de tijdgeest past.


Designers