• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Skagerak - DrachmannDe Drachmann tuinmeubelcollectie van Skagerak is de belichaming van het klassieke Scandinavische tuinmeubeldesign. De tijdloze meubelklassiekers met het onmiskenbare kruis in de rug, hebben inmiddels enkele decennia achter de rug, maar tellen nog steeds tot de meest indrukwekkende meubelen van de fabrikant Skagerak. Het ontwerp van de Drachmann tuinmeubelen is bedacht door Bernt Santesson.

De Drachmann meubelen bestaan uit teakhout of wit gelakt, FSC®-gecertificeerd gomhout. Door het hoogwaardige materiaal en de speciale behandeling of het vijf-niveau coating proces is het meubilair geschikt voor binnen en buiten.

Drachmann Kids is het meest charmante tuinmeubilair van de zomer. Tafel en bank zijn exacte kopieën van de bekende klassieker. Het enige verschil is dat de kinderversie is gemaakt in de 2/3 maat. De geslaagde stijl, de grote kwaliteit en de duurzame materialen zijn daarom dezelfde als die van de volwassen versies. Het kindermeubilair van Drachmann is perfect geschikt als speeltuin en wanneer de zoete vruchten van de zomer worden geserveerd.