• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Fritz Hansen - Skagerak Drachmann


Klassieke, Scandinavische tuinmeubelen

De Drachmann tuinmeubelserie van Skagerak is het toonbeeld van klassiek Scandinavisch tuinmeubeldesign. De tijdloze meubelklassieker met het onmiskenbare kruis in de rug bestaat ondertussen al enkele decennia en is nog steeds een van de meest indrukwekkende meubelstukken van de fabrikant Skagerak. Het ontwerp van de Drachmann tuinmeubelen werd ontworpen door Bernt Santesson.

De Drachmann meubelen zijn gemaakt van teakhout of wit gelakt eucalyptushout. Dankzij het hoogwaardige materiaal en de speciale behandeling of het vijfstappen lakproces zijn de meubelen geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Drachmann Kinderen zijn de meest charmante tuinmeubelen van de zomer. De tafel en bank zijn exacte replica's van de bekende klassieker. Alleen de Kids versie is gemaakt in 2/3 maat. De geslaagde stijl, de goede kwaliteit en de duurzame materialen zijn daarom hetzelfde als voor de volwassen versie. De Drachmann kindermeubilair is perfect als ravotplaats bij het spelen en bij het serveren van de zoete vruchten van de zomer.