• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Serax - Zuma van Kelly Wearstler

Serax - Zuma van Kelly Wearstler

Zuma Collectie van Kelly Wearstler

De Zuma collectie van de Amerikaanse ontwerpster Kelly Wearstler voor Serax werkt op een geraffineerde manier met prachtige ontwerpen en structuren. Geïnspireerd door de revolutionaire Bauhaus-principes, combineert het Zuma digitale grafische ontwerpen en meesterlijk vakmanschap om een waar kunstwerk voor de eettafel te creëren.

Talrijke glazen met driedimensionale amberkleurige elementen en allerlei soorten servies van gestempeld porselein in verschillende kleuren sieren de Zuma collectie.

Ontwerper Kelly Wearstler

Kelly Wearstler staat bekend om het creëren van veelzijdige, meeslepende omgevingen in woon-, horeca-, commerciële en winkelruimtes. Ze heeft ook een uitgebreide designportefeuille voor lifestyleproducten ontwikkeld en samengewerkt met verschillende merken. Wearstler heeft internationale erkenning gekregen en is bekroond met prestigieuze designprijzen door gerenommeerde publicaties zoals Architectural Digest's AD 100, Elle Décor's The A-List, Wallpaper Magazine's Top 20 Designers en Time Magazine's The Design 100.