• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Serax - Feast Tableware van Ottolenghi

De uitzonderlijke collectie is ontworpen in samenwerking met de beroemde chef-kok Yotam Ottolenghi en combineert de kunst van het presenteren van voedsel met een prachtig design, waardoor de culinaire ervaring naar een nieuw niveau wordt getild.

culinair servies

Feast Tableware van Ottolenghi by Serax is een collectie die elke kijker onderdompelt in de culinaire wereld. De
buitengewone collectie werd ontworpen in samenwerking met de gerenommeerde chef-kok Yotam Ottolenghi en combineert de kunst van het presenteren van voedsel met prachtig design, waardoor de culinaire ervaring naar een nieuw niveau wordt getild.

De Feast Tableware -collectie belichaamt Ottolenghi's filosofie van het vieren van gedurfde smaken, levendige kleuren en diverse culinaire tradities. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail en weerspiegelt Ottolenghi's passie voor het combineren van ingrediënten en het creëren van visueel verbluffende gerechten.

Van stijlvolle borden en kommen tot unieke serveerschalen en keukengerei, de Feast Tableware -collectie biedt een reeks prachtige opties om de eettafel te verfraaien. Het elegante maar praktische ontwerp van elk stuk is afgestemd op de behoeften van zowel professionele koks als hobbykoks en zorgt elke keer weer voor een uitzonderlijke culinaire ervaring.