• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

SACK it - Outdoor Collectie

SACK it - Outdoor Collectie

Zitzakken, poefs en hangmatten voor gebruik buitenshuis

De Outdoor collectie van SACK it verandert de tuin en het terras in een gezellig lounge landschap. Met zitzakken, poefs, hangmatten en dienbladen heeft de Deense fabrikant alles wat je nodig hebt voor ontspannende uren in de buitenlucht: Ruimte om te liggen, ruimte om te zitten, ruimte om je voeten op te leggen en opbergruimte voor drankjes.

Weerbestendig en duurzaam

Alle producten zijn even mooi als functioneel, want ze zijn gemaakt van waterafstotende, niet-vervagende materialen die gemakkelijk schoon te maken zijn en zonder aarzelen het hele seizoen in de tuin kunnen worden gebruikt. Bij de productie verliest de fabrikant duurzaamheid niet uit het oog: een groot deel van de stoffen is gemaakt van gerecycled polyester. Maar speciale waarde werd en wordt gehecht aan SACK it maar op knusheid en comfort - en dus zijn de zitzakken en hangmatten onweerstaanbaar zacht en knuffelig opgevuld.

De collectie is beschikbaar Outdoor collectie van SACK it is verkrijgbaar in een reeks verschillende kleuren, maten en materialen. Bovendien biedt de fabrikant ook aan de maat aangepaste Outdoor producten voor de jongste leden van het gezin.