• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Straalontwerp - Puro

Radius Ontwerp - Puro Collectie - banner

Puur, zelfs in zijn naam: de Puro Collection by Radius Design is een collectie badkamerproducten ontworpen om helder en betrouwbaar te zijn. Het grote assortiment van de serie zorgt ervoor dat er voor bijna elk doel in de badkamer het perfecte product is.

De Puro Collection van Radius Design overtuigt met een ingetogen design en heldere vormen. Michael Rösing is verantwoordelijk voor het ontwerp, die ook de behoefte aan functionaliteit in de Puro-serie niet over het hoofd zag:

alle stukken in de Radius Puro Collection zijn gemaakt van gepoedercoat aluminium en hebben grote, platte vormen, wat betekent dat de badkameraccessoires van Radius gemakkelijk te reinigen en roestvrij zijn. De Radius Design Puro Collection kan uw badkamer zo vormgeven dat alle individuele stukken bij elkaar passen: de grote keuze aan wand- en gootsteenrekken, handdoekhaak, toiletpapierkast, toiletpapierhouder, toiletborstel en badkamerkast laat nauwelijks iets te wensen over. Dankzij het heldere design van de badkamerserie past Puro bij verschillende stijlen, van modern en helder tot natuurlijk en gezellig.


Designers