• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Radius - Home Flame Collectie


Gezelligheid of reflecterende ontspanning bij het huiselijke vuur wordt overal mogelijk met de nieuwe verbrandingskamer van Radius Design, het is betaalbaar voor iedereen, en: het bereikt de traditionele schoorsteenkwaliteit met biobrandstof.

De open schoorsteen was het middelpunt van het woongedeelte voordat het een luxueus symbool werd. Met gemethyleerde geest en pasta's zijn de afgelopen jaren veel pseudoschoorstenen de huizen binnengedrongen. Echte liefhebbers van open vuur konden niet overtuigd worden om één eenvoudige reden: de vlammen deden denken aan een fakkel, meer dan een schoorsteenvuur, of ze bliezen zonder stroom.

De specialiteit van de haard van Radius Design is de verbrandingskamer van dubbelwandig roestvrij staal, met als kern een speciale keramische spons. Het zorgt voor een evenwichtige en gelijkmatige verbranding tot de laatste druppel bio-ethanol is verdwenen, waardoor een enorm mooi en evenwichtig vuurspel ontstaat. De verbrandingskamer in de "Pure" editie kan in elke vuurvaste constructie worden geplaatst vanwege de doordachte montage, zodat het ook nieuw leven in afgedankte schoorstenen kan inbrengen. Geïntegreerd in de elegante wand-, vloer- of tafelcorpussen die zijn ontwikkeld door de ontwerper en Radius Design leider Michael Rösing, worden ze een aantrekkelijke blikvanger in elk huis.