• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Nardi - Doga


Moderne buitenmeubelserie

De Doga-serie van Nardi is een innovatieve collectie tuinmeubelen van hoogwaardige materialen en met een unieke esthetiek. Deze serie is ontworpen door de bekende Italiaanse ontwerper Raffaello Galiotto en wordt gekenmerkt door een perfecte combinatie van functionaliteit en design.

De Doga-serie omvat een verscheidenheid aan tuinmeubelen, waaronder stoelen, krukken, tafels en ligstoelen. De meubelen zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid, weersbestendigheid en lichte gewicht. Het resultaat is een collectie tuinmeubelen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook uiterst duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

De meubelen van de Doga-serie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat voor elke smaak en elk interieur het juiste stuk kan worden gevonden. De strakke lijnen en minimalistische ontwerpen van de meubels passen perfect in moderne buitenruimtes en bieden een tijdloze elegantie die naadloos past in elke omgeving.

De Doga serie van Nardi is ontworpen voor buitengebruik en biedt een hoge weersbestendigheid dankzij de resistente materialen en zorgvuldige afwerking. Het meubilair is ook zeer onderhoudsvriendelijk en vereist minimaal onderhoud, waardoor het een praktische en esthetische keuze is voor elke buitenruimte.

Al met al is de Doga-serie van Nardi een prachtige keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardig tuinmeubilair dat zowel elegant als functioneel is. Met zijn combinatie van modern design, duurzame materialen en praktische functionaliteit zijn de meubelen uit deze serie een investering die vele jaren de moeite waard zal zijn.