• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Nardi stoelen worden vervaardigd door de firma Nardi. Ze springen in het oog door hun duidelijke lijnen en opvallende kleuren. De stoelen van Nardi zijn bijzonder populair voor gebruik buitenshuis om met een grote groep bij elkaar te zitten.

Nardi stoelen - dit is wat u moet weten over de speciale stoelen:

1. Geschiedenis van de Nardi stoelen
2. Ontwerp van de Nardi stoelen
3. Populariteit van de Nardi stoelen
4. Materialen
5. Hoe onderhoudt u uw Nardi stoel?
6. Conclusie
7. FAQ

1. Geschiedenis van Nardi stoelen

Nardi stoelen hebben een lange en interessante geschiedenis die de moeite waard is om eens nader te bekijken.

Het bedrijf Nardi werd in 1952 opgericht door Carlo Nardi. Aanvankelijk concentreerde de onderneming zich op de productie van rotanmeubelen. In 1957 begon het echter ook met de productie van kunststofmeubelen. Deze stap bleek succesvol en het bedrijf werd al snel een van de belangrijkste fabrikanten van kunststof meubelen in Italië.

Verschillende Folio buitenstoelen van Nardi op een houten terras

In de jaren zeventig begon Nardi met de productie van stoelen speciaal voor buitengebruik. Deze stoelen zijn ontworpen om licht en gemakkelijk te vervoeren te zijn, waardoor ze perfect zijn voor picknicks of het strand. Ze werden al snel een populaire keuze voor buitenmeubilair. In de jaren negentig breidde Nardi zijn assortiment uit met tafels, parasols en ligstoelen. Vandaag is het bedrijf een van de populairste merken van buitenmeubilair in Europa.

2. Ontwerp van de Nardi stoelen

Het ontwerp van de Nardi-stoelen wordt gekenmerkt door duidelijke lijnen en een minimalistische esthetiek. De stoelen zijn gemaakt van voorgevormd plastic, waardoor ze een slanke, gestroomlijnde uitstraling hebben. De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, zwart, rood en groen.

De Folio fauteuils met de Poggio kruk 's avonds op het terras

De stoelen zijn licht en gemakkelijk te vervoeren, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik buitenshuis. Ze kunnen tot vier stoelen hoog worden opgestapeld zodat ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt.

3. Populariteit van Nardi stoelen

Nardi stoelen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Dit is te danken aan een aantal factoren, waaronder het streven van het bedrijf naar kwaliteit en design, en de betaalbare prijs van de stoelen.

De witte uittrektafel Alloro 210 van Nardi staat stabiel en stijlvol op het houten terras.

Vandaag de dag worden Nardi stoelen gebruikt door huiseigenaren, bedrijven en organisatoren van evenementen over de hele wereld. Ze zijn een populaire keuze voor buitenevenementen zoals bruiloften, partijen en feesten.

4. Materialen

Nardi stoelen zijn gemaakt van gegoten kunststof, ook wel thermoplastisch polypropyleen genoemd. Dit materiaal is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het ideaal is voor gebruik buitenshuis. De stoelen zijn ook UV-bestendig en lichtecht, zodat ze na verloop van tijd niet verkleuren. Bijzonder interessant is dat dit materiaal niet giftig en 100% recycleerbaar is.

De stijlvolle en solide aanbouwtafel Alloro 140 van Nardi in de patio

De kunststof maakt het mogelijk dat de Nardi-stoelen verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, zoals antraciet, koraal, bruin en geel.

5. Hoe onderhoudt u uw Nardi stoel?

Om uw Nardi stoel als nieuw te houden, is het belangrijk om hem goed te onderhouden. De stoelen zijn gemakkelijk schoon te maken met water en zeep. Voor meer hardnekkige vlekken kunt u een mild afwasmiddel gebruiken.

Spring De klapstoel Zac van Nardi maakt het terras lenteachtig

Het is ook belangrijk dat u uw Nardi stoel niet voor langere tijd blootstelt aan direct zonlicht. Hierdoor kan het plastic kromtrekken en de kleur vervagen.

6. Conclusie

Nardi stoelen zijn een populaire keuze voor buitenmeubilair vanwege hun aantrekkelijk design, betaalbare prijs en gemakkelijk onderhoud. De stoelen zijn gemaakt van voorgevormd plastic, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn. Ze zijn ook UV-bestendig en vervagen niet, zodat ze na verloop van tijd niet verkleuren. Als u op zoek bent naar een stijlvolle en functionele buitenstoel, dan is Nardi een goede keuze. Bedankt voor het lezen!

FAQ

Welke materialen worden gebruikt om Nardi stoelen te maken?

Nardi stoelen zijn gemaakt van gegoten kunststof, ook wel thermoplastisch polypropyleen genoemd. Dit materiaal is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

Hoe zien de stoelen van Nardi eruit?

Het ontwerp van de Nardi-stoelen wordt gekenmerkt door strakke lijnen en een minimalistische esthetiek. De stoelen zijn gemaakt van voorgevormd plastic, waardoor ze een slanke, gestroomlijnde look hebben.

Hoe populair zijn de Nardi stoelen?

De populariteit van Nardi stoelen neemt toe, omdat mensen stoelen zoeken die niet alleen stijlvol, maar ook functioneel zijn. De stoelen zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor ze perfect zijn voor elke buitengelegenheid.

Waarom zijn ze een populaire keuze voor buitenevenementen?

Ze zijn aantrekkelijk, betaalbaar en gemakkelijk te onderhouden. De stoelen zijn gemaakt van voorgevormd plastic, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn. Ze zijn ook UV-bestendig en vervagen niet, zodat ze na verloop van tijd niet zullen verbleken.

Hoe gemakkelijk zijn ze te onderhouden?

Nardi stoelen zijn gemakkelijk schoon te maken met water en zeep. Voor meer hardnekkige vlekken kunt u ook een mild afwasmiddel gebruiken. Het is belangrijk de stoelen tegen direct zonlicht te beschermen, anders kan het plastic kromtrekken en de kleur vervagen.

Zijn ze er in verschillende kleuren?

De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, zwart, rood en groen.

Is montage vereist?

Nee, de stoelen worden volledig gemonteerd geleverd.

Waar worden de Nardi stoelen gemaakt?

De Nardi stoelen zijn gemaakt in Italië.