Muuto - Vezelstoel

Muuto - Fiber Chair collectie
Filter 

Kleuren  
sorteren: Populariteit  


Stoelenserie met een heldere, sculpturale ontwerptaal

Goede, bijna normale objecten met een krachtige identiteit - dat zijn de Fiber Chairs van Muuto. Stoelen met een heldere, sculpturale taal, maar toch zonder af te zien van comfort.

De FIber Chair concentreert zich op de kwintessens van een stoel: een zitting met rugleuning - en met armleuningen, en wordt een harmonisch beeld, dat de gebruiker uitnodigt om te gaan zitten. De iconische vorm is geïnspireerd op een beroemde designklassieker - de Eames Side Chair, maar verrast met nieuwe onderstellen en een zitting van eco-materiaal.

De zitting van de Fiber Chair is gemaakt van een milieuvriendelijke houten composiet en daardoor 100% recyclebaar. Bovendien overtuigt de FIber Chair Collection met de selecteerbare onderstellen. De buisvoet uit gegoten aluminium is uitzonderlijk klassiek. Een beetje extravaganter zijn de hout-, sleeën- en draaivoeten. De Fiber Chair is daarom de ideale metgezel voor eet-, woon- of werkkamers. De geschikte basis voor de zitting is gemakkelijk te vinden, afhankelijk van de toekomstige functie ervan.

De FIber Chair met verschillende onderstellen van hout of aluminium is de moderne herinterpretatie van een klassieker met sculpturale charme.


De productie van de Muuto Stoel in de video

Een kijkje achter de schermen: Meer over de gebruikte materialen en de speciale productie van de Muuto Fiber Chairs in Scandinavië hier in de video.

Designers