• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Muuto - The Dots Muurhaak

Muuto - " The Dots "

" The Dots "Wandhaak voor uw garderobe

De Noorse ontwerpstudio Tveit & Tornoe bestond van 2006 tot 20 10. jaar. Het duo kreeg al veel aandacht in 2007 toen hun creativiteit werd beloond met de titel "Talent van het jaar" in hun thuisland. Het beste voorbeeld van de originele ader van het ontwerpersduo zijn deze muurhaken, die " The Dots "("de stippen")

De familie van muurhaken van verschillende grootte is een verrijking voor elke gang, keuken of slaapkamerwand. Met de regeling van de " The Dots "door Muuto, zijn er geen grenzen aan de creativiteit en wordt er een gegarandeerde individuele muurschildering gecreëerd. Het geheugen van een deurknop of een ladegreep is het ontwerp van de Dots verschuldigd. De zacht afgeronde houten voorwerpen worden met de ronde hals direct op de muur geplaatst, het wegglijden van de knop is onmogelijk door de brede kop. Zo garanderen de jashaken " The Dots " - ongeacht de grootte - te allen tijde een veilige en stijlvolle greep voor uw kleding, tassen en accessoires.

Bijzonder effectief zijn de Muuto Dots in een individueel samengesteld ensemble aan de muur, of het nu groot, middelgroot of klein is. De wandhaken zijn afzonderlijk verkrijgbaar of in sets van 5 stuks van hoogwaardig geolied eikenhout of geverfd essenhout. Van tijd tot tijd raden de ontwerpers aan om de haken los te maken van het gewicht van de kleding om te genieten van hun vorm en het materiaal.


Designers