Muuto - Stacked 2.0

Muuto - Gestapeld rekkensysteem - detailbeeld wit
Filter 

Kleuren  
Productcategorieën  
sorteren: Populariteit  


Om uw Muuto gestapelde plank te configureren

Met de Muuto Stacked modules in drie verschillende afmetingen, verbindingsbeugels en een eenvoudig podium kan een individueel rekkensysteem worden geconfigureerd. Vind uw favoriete combinatie. Op de producten.

Muuto - Fabrikantenserie - Gestapeld

Ontwerper Julien de Smedt begon met een kubus (medium) als basismodule, die hij precies de helft van het formaat (klein) en anderhalf keer het formaat (groot) toevoegde.

  1. Small
  2. Medium
  3. Large
  4. Podium
  5. Clamp
  6. Akoestische panelen
  7. Voorbeelden Configuratie opties
  8. Mini gestapeld

1. Klein

De stapelmodules zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten met een diepte van 35 cm. De kleinste Modul Small meet B 21,8 x H 43,6 cm en kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden. Het is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren met en zonder achterwand.

Muuto - Fabrikantenserie - Gestapeld

2. middelmatig

De gestapelde middelgrote module heeft de afmetingen B 43,6 x H 43,6 cm. Naast de klassieke versie zonder achterwand zijn er ook elementen met een gekleurde achterwand beschikbaar die kleur in het spel brengen. De Medium met deurmodule is geschikt voor iedereen die meer verborgen bergruimte nodig heeft. Dankzij een zachte openduwfunctie kan hij eenvoudig met een druk op de knop worden geopend en is er dus geen knop nodig.

Muuto - Fabrikantenserie - Gestapeld

Muuto - Fabrikantenserie - Gestapeld

3. omvangrijk

De Stacked Large module is de grootste van de drie varianten met de afmetingen B 65,4 x H 43,6 cm. De module kan niet alleen als rekkensysteem in combinatie met andere elementen worden gebruikt, maar ook afzonderlijk als klein bijzettafeltje of nachtkastje. Hij is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren met en zonder achterwand.

Muuto - Fabrikantenserie - Gestapeld

4. podium

Het podium vervolledigt het gestapelde rekkensysteem en dient als basis voor het individueel stapelen van de verschillende modules. Voor een extra brede plank plaats je gewoon twee podia naast elkaar. Het podium is verkrijgbaar in vier bij de modules passende kleuren.

5. krammen

Het Muuto Stacked rekkensysteem van Muuto werkt volledig zonder schroeven. De afzonderlijke modules worden aangesloten met de juiste beugels . Ze zorgen ook voor stabiliteit wanneer de elementen in een offset worden gestapeld. De klemmen zijn verkrijgbaar in een set van 5 in 5 verschillende kleuren.

6. akoestische panelen

De gestapelde akoestische panelen van vilt zijn een praktische aanvulling op het rekkensysteem. Ze worden voor de opening van de modules geplaatst en hebben een geluidsabsorberende werking. Dit creëert een aangename akoestische sfeer in de ruimte. Achter de panelen blijft nuttige bergruimte over.

01 grijs gemêleerd | 02 zwart gemêleerd | 03 aqua gemêleerd | 03 aqua gemêleerd

7. Voorbeelden Configuratiemogelijkheden

Klein en compact :
Met slechts enkele modules en praktische opbergruimte door deuren is het Stapelsysteem ideaal voor kleine appartementen. Tip: De modules hoeven niet noodzakelijkerwijs op het podium te eindigen, maar kunnen terloops uitpuilen.

Muuto - Fabrikantenserie - Gestapeld

Versie 1: 1x Podium, wit 1x Small zonder achterwand, wit 1x Small met achterwand, wit 1x Medium zonder achterwand, wit 2x Medium zonder achterwand, wit 2x Medium met deur, wit 1x Large zonder achterwand, wit 6x Nietjes, wit

Versie 2: 1x Podium, 1x Small zonder achterwand, 1x Small met achterwand, 1x Small met achterwand, 1x Medium met achterwand, 1x Medium met achterwand, 1x Medium zonder achterwand, 1x Large zonder achterwand, 1x Large zonder achterwand, 1x Large met achterwand, 3x Clips, wit met achterwand, 3x Clips, wit.

Eenvoudig en eenvoudig :
Het gestapelde rekkensysteem kan ook als boekenkast of dressoir worden ontworpen. Dit werkt door de symmetrische rangschikking van identieke modules in een uniforme kleur.

Muuto - Fabrikantenserie - Gestapeld

Versie 3: 1x Podium, wit 3x Small met achterwand, wit 3x Small zonder achterwand, wit 1x Medium zonder achterwand, wit 2x Medium zonder achterwand, wit 2x Medium met achterwand, wit 1x Large met achterwand, wit 8x Clips, wit

Versie 4: 2x Podium, lichtgrijs | 2x Small met achterwand, lichtgrijs | 2x Medium met achterwand, lichtgrijs | 3x Medium met deur, lichtgrijs | 4x Large met achterwand, lichtgrijs | 11x Staples, lichtgrijs

Levendig en individueel :
De schijnbaar willekeurige plaatsing van de modules zorgt voor een dynamische uitstraling. Bovendien kan het rekkensysteem zonder podium worden gebruikt en ziet het er dankzij de geïntegreerde openingen licht en luchtig uit.

Muuto - Fabrikantenserie - Gestapeld

Versie 5: 1x Podium, grijs 3x Small zonder achterwand, grijs 3x Medium zonder achterwand, grijs 1x Medium met achterwand, grijs 1x Medium met achterwand, grijs 2x Large zonder achterwand, grijs met achterwand, grijs 10x Clips, grijs

Variant 6: 4x Small zonder achterwand, Eiken 5x Medium zonder achterwand, Eiken 7x Large zonder achterwand, Eiken 16x Nietjes, lichtgrijs

8. Mini gestapeld

Naast de klassieke Stacked serie voor het stapelen, biedt Muuto ook een Mini Stacked versie met een kleinere diepte voor de wand. Ook hier zijn er drie elementen van verschillende afmetingen die naar wens gecombineerd kunnen worden. De wandmontage zorgt voor decoratieve opbergruimte, die vooral in kleine ruimtes nuttig is.

Tip : Staat uw gewenste variant er niet bij, neem dan contact op met onze klantenservice, die u graag helpt met al uw vragen.