• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Moebe - Spiegel

De spiegels van Moebe zijn een must-have in elk huis in een grote verscheidenheid van vormen en ontwerpen. De eerste spiegel ontworpen door het merk is de ronde wandspiegel.

De Moebe spiegelcollectie

"Voor ons ging het altijd om het construeren van eenvoudige en elegante manieren om de aandacht te richten op de reflectie van het spiegelglas."

Met dit basisidee in gedachten ontwerpt Moebe de meest uiteenlopende spiegels, van de meest exclusieve vorm tot de meest natuurlijke kleuren. Met veel oog voor detail vindt het ontwerpbureau de beste oplossing om de verbinding tussen glas en constructie te vereenvoudigen, waarbij de hoeveelheid verschillende materialen tot een minimum wordt beperkt.

"Een spiegel is meer dan alleen een weerspiegeling van onszelf; het is een manier om natuurlijk licht binnen te laten of bepaalde interieurdetails te accentueren"

Moebe's spiegels zijn ontworpen om meer dan één doel te dienen. Ze zorgen natuurlijk voor reflectie bij de kijker, maar ze kunnen meer dan dat: ze zijn ontworpen om de ruimtelijke perceptie van ruimtes te verbeteren en kunnen de ruimte groter doen lijken, natuurlijk licht binnenlaten of bepaalde architectonische details accentueren.

Het is dus aan de toeschouwer om te beslissen of hij de spiegel slechts zijn conventionele taak laat vervullen of dat hij wordt tentoongesteld als een modern kunstwerk dat omlijst wat zijn hartje begeert.