• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Kledingrek

Gerelateerde categorieën: Kapstok, Kleerhanger

Kledingrekken worden vaak eerder beschouwd als een noodzaak dan als een chique woonaccessoire - en in dit opzicht worden ze sterk ondergewaardeerd. Zorgvuldig geselecteerde valet stands zijn in staat om elke ruimte waarin ze zich bevinden te versterken en karakter te geven.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Kledingrekken: Rond, vierkant of in de vorm van een rail

Talrijke ontwerpers zien het als een uitdaging om dingen te ontwerpen die we elke dag gebruiken - inclusief textiele stands en kledinglijsten. Fabrikanten zoals Nomess Copenhagen zijn volledig toegewijd aan het creëren van opbergobjecten en zijn op zoek naar functionele en stijlvolle oplossingen op dit gebied. Het is hun doel om designstukken te ontwikkelen die niet alleen als opslagplaats, maar ook als woonaccessoires kunnen dienen. Daarom zijn er kledingrekken die meer doen dan alleen jassen vasthouden.

Het entreegebied met zijn veelzijdige vorm - kleine gangen of ruime, maar zelden gebruikte hallen - heeft veel aandacht nodig als het gaat om het meubilair. De keuze van een valetstand kan het geheel al veranderen: een kapstok kan kleine ruimtes verbeteren en grote en lege hallen vullen. Er zijn vele modellen beschikbaar.

Fritz Hansen ontwierp een praktische, ronde kledinghouder die eruitziet als een boom - de haken doen denken aan takken. De valet stand van de fabrikant Cascando ziet er op het eerste gezicht uit als een lamp. Onder de lampenkap zitten de garderobehaken, dus al met al ziet het eruit als een heel bijzonder stuk. Kleine kamers daarentegen hebben een kleine en functionele kapstok nodig, zoals de Diener (Diener) kapstok van Auerberg.

Hoe je het Kammerdiener kledingrek van Stadtnomaden gebruikt, is aan jou - tegen een muur of opgevouwen als een kubus. Het zal dankbaar opslaan van uw kleding, ongeacht uw kleding.

Wie de voorkeur geeft aan het ophangen van kleding aan een rail in plaats van een haak, zal van Hay houden. De Loop Stand kapstok is verkrijgbaar in verschillende breedtes, zodat hij zowel in kleine als in grote ruimtes past. Side by Side biedt ook een kledinghouder met een rail onder de naam "New Hang On".

Coatstands kopen in onze Interior Design Shop - Uw voordelen in een oogopslag

Connox interieurwinkel presenteert een brede selectie van verschillende kledingrekken. Laat u inspireren door onze hoogwaardige designobjecten!