• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Kartel door Laufen


Badkamermeubels van Kartell by Laufen

Kartell by Laufen is een badkamerproject geïnspireerd op het legendarische design van Kartell en de kwaliteit van Laufen. De Zwitserse badkamerspecialist en de Italiaanse designpionier hebben een collectie gecreëerd die nieuwe horizonten opent.

Kartell en Laufen hebben de beste partner gevonden voor hun project Kartell by Laufen. Een combinatie van twee bedrijven die elkaar perfect aanvullen. Kartell wilde de wereld van de badkamer betreden en Laufen wilde haar merk en producten aan een breder publiek in de wereld van het design introduceren. Het verbindende element van beide bedrijven is het streven naar innovatie, de bron van motivatie en passie.

Samen hebben Kartell en Laufen het project gelanceerd om een echt nieuw en innovatief concept voor de badkamer op de internationale markt te brengen: Materialen die verbazingwekkende eigenschappen hebben en tegelijkertijd tot doel hebben het verbruik te verminderen. Respect voor het milieu, de recycleerbaarheid van materialen en de wens om geen water of energie te verspillen.

Ludovica en Roberto Palomba waren verantwoordelijk voor het ontwerp van Kartell door Laufen. De twee Italianen hebben al lang een nauwe band met Laufen. Toen het idee voor de samenwerking tussen Laufen en Kartell geboren werd, was het duidelijk dat L. & R. Palomba, als meervoudig bekroonde en ervaren ontwerper, de artistieke leiding van het project overnam.

Website van Kartel door Laufen


Designers