• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Kantoorinrichting

Gerelateerde categorieën: Kantooraccessoires, Kantoorstoelen

De inrichting van een kantoor - thuis of in een kantoorgebouw - is een doorslaggevende factor voor efficiëntie, tevredenheid en zelfs gezondheid. Het is beduidend beter om met goede apparatuur te werken en iedereen die ooit op een ergonomische bureaustoel heeft gezeten, weet wat de voordelen zijn voor de rug na een lange werkdag. Van design bureaustoelen tot klassieke schappen om op te bergen - in de Connox shop vindt u de meest elegante merken en hoogwaardige producten.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Kantoorapparatuur - Ontwerp en functionaliteit voor gezonde arbeidsomstandigheden

Bij de inrichting van een kantoor zijn functionaliteit en kwaliteit van belang. Connox vertrouwt op de beste merken ter wereld, zodat een kantoor of thuiskantoor kan voldoen aan alle vereisten voor gezond en effectief werk. De exclusieve kantoorinrichting van Normann Copenhagen, die in verschillende delen van onze website worden gepresenteerd, zijn waarschijnlijk de beste voorbeelden van moderne faciliteiten die zijn ontworpen met alle belangrijke punten in het achterhoofd. De makers van de bijzettafel Normann Copenhagen - Block of de bureaustoel Vitra - MedaPal weten hoe design te combineren met de onderliggende principes van kantoorapparatuur. Wie op zoek is naar een goede container op wielen, van plan is om zijn exclusieve kantoorinrichting aan te vullen met een designbalie, of gewoon zijn kantoorinterieur wil verbeteren, vindt hier de juiste producten. We presenteren ook een aantal ruimtebesparende oplossingen, zoals de Vitra - Eames Desk Unit of het String rekkensysteem.

Kantoormeubilair in de Interior Design Shop - een overzicht van uw voordelen

Hoogwaardige artikelen en deskundig advies

Voor Connox is het niet alleen belangrijk dat we moderne kantoorapparatuur leveren. Onze klanten worden ook na aankoop ondersteund bij alle belangrijke zaken. Onze consultants zijn beschikbaar om u te helpen precies de juiste producten voor uw kantoor te vinden voordat u ze bestelt. Het begint allemaal met de selectie: alleen de beste en beste merken vinden hun weg in het assortiment. Zo bent u altijd tevreden met uw aankoop en wij helpen u graag verder.

Blogposts