• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Jenaer Glas - hot'n cool Collectie

De collectie van geïsoleerde schotels

De hot'n cool Collection van Jenaer Glas, die met de Design Plus Award werd bekroond, stimuleert nieuwe impulsen in de wereld van de thermoskannen.

De inhoud van de Food & Drinks hot'n coole glazen en mokken lijkt te zweven in de glazen. Dit wordt ook door de ogen genoten. De dubbelwandige constructie houdt de buitenkant van de beglazing aangenaam getemperd en houdt door het isolerende effect de inhoud langer warm.

Hot'n cool: Thermoschalen met praktische details

Praktische details vervolledigen de modern getekende serie: Een kom in het deksel van het theeservies dient als bakje voor bijvoorbeeld de roestvrijstalen zeef. Glas versmolten uit esthetiek en innovatie, wat terug te vinden is in de hele hot'n cool collectie van Jenaer Glas.

Wat echt indrukwekkend is, is dat de isolerende schotels van de hot'n cool Collection niet alleen beschikbaar zijn voor dranken, maar ook voor voedsel" De glazen schotels van dezelfde serie van Jenaer Glas houden salades en andere koude maaltijden langer vers. Warme maaltijden blijven natuurlijk ook langer warm! Bewaar uw warme kersen of frambozen voor uw koude ijs in de temperatuur die ze moeten hebben!