• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Iittala Origo

Iittala - Origo Fabrikanten Collectie Banner

Kleurrijk en vriendelijk: de Origo collectie van Iittala is gewoon leuk om naar te kijken. Ondanks de vele kleuren blijft het ontwerp onopvallend en tijdloos.

"Observeren is de leukste vorm van denken", zegt Alfredo Häberli, de ontwerper van de Origo collectie. Het serviesgoed van Iittala belichaamt perfect het speelse en vriendelijke aspect dat typisch is voor veel van Häberli's producten. De kleurrijke gerechten nodigen de toeschouwer uit om een kijkje te nemen en de sfeer te verlichten met hun frisse kleuren.

De kleurrijke combinatie bevat warme en frisse kleuren in ringen op verschillende hoogtes. De decoratie werkt als een blikvanger met gedefinieerde structuur en ritme - en maakt de ruimte lichter. Dankzij de grote keuze aan kleuren kan een Origo product uitstekend gecombineerd worden met Origo producten en met andere Iittala producten. De eenvoudige vorm van Origo is een voorbeeld van een duurzaam ontwerp dat niet veroudert.

Uiteraard voldoet de Origo collectie ook aan de hoge kwaliteitseisen van Iittala. In het dagelijks gebruik met de vaatwasser of magnetron blijft Origo zoals het hoort te zijn - kleurrijk en mooi. Het is niet voor niets dat de Origo-collectie in 200 keer de iF Design Award won.2.


Designers