• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Iittala - Oiva Toikka Collectie

De vrolijke Oiva Toikka collectie van Iittala omvat een verscheidenheid aan verschillende producten met tal van speelse patronen die prachtig gecombineerd kunnen worden.

Collectie ter ere van Oiva Toikka

Oiva Toikka is een van de grootste namen in Fins glasdesign. Toikka's waarschijnlijk bekendste werken zijn verzameld in Iittala's Bird Collection. Ter ere van hem voert Iittala sinds 2021 een andere collectie van Oiva Toikka . Onder de naam "The Curious Mind of Oiva Toikka "vindt u talrijke producten die gebaseerd zijn op de originele schetsen en ontwerpen die Toikka maakte tijdens zijn periode in de Iittala glasfabriek en die tot dan ongezien bleven.

Een verscheidenheid van producten

De speelse collectie bevat allerlei spulletjes voor de gedekte tafel, zoals kopjes, borden en scharen. Daarnaast ook papierproducten zoals diverse onderleggers en ingelijste prenten, alsmede textiel zoals handdoeken en dekens. Alle producten zijn versierd met de talrijke speelse patronen.


 

Oiva Toikka

Oiva Toikka (1931-2019) is een van de belangrijkste namen in Fins glasdesign. Ter ere van de beroemde ontwerper introduceert Iittala sinds 2021 weer een collectie glaswerk onder de naam "The Curious mind of Oiva Toikka " een andere verzameling van Oiva Toikka .