• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Als je van koken houdt, heb je waarschijnlijk minstens één stuk Iittala kookgerei in je keuken. Iittala is een Fins bedrijf dat het beste kookgerei ter wereld produceert, en zijn potten en pannen worden gewaardeerd door chef-koks over de hele wereld.

Iittala kookgerei - daarom moet je er een paar in je keuken hebben:

1. Waarom zijn Iittala potten zo speciaal?
2. FAQ

1. Waarom zijn Iittala potten zo speciaal?

Er zijn verschillende redenen waarom Iittala potten en pannen zo gewaardeerd worden door chef-koks en koks. Ten eerste zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen. Iittala gebruikt Fins staal en aluminium voor de productie van haar potten en pannen, die tot de beste ter wereld behoren. Het bedrijf gebruikt ook een speciale emaillaag voor zijn potten en pannen, waardoor ze duurzamer zijn en beter bestand tegen krassen en andere slijtage.

Ten tweede zijn Iittala's potten en pannen ontworpen voor zowel functie als vorm. Ze hebben ergonomische handgrepen voor comfortabel hanteren en zijn ontworpen om de warmte gelijkmatig te verdelen, zodat uw voedsel gelijkmatig gaart.

Iittala, Tools set sfeerbeeld met tomaten

Ten derde zijn Iittala's potten en pannen ontworpen om lang mee te gaan. Het bedrijf biedt 25 jaar garantie op zijn kookgerei, dus u kunt er zeker van zijn dat uw Iittala pan of pan vele jaren meegaat.

Als u op zoek bent naar duurzaam en stijlvol kookgerei van hoge kwaliteit, dan is Iittala een uitstekende keuze. Zij hebben een ruim assortiment kookpotten, braadpannen, woks, kookpotten met deksel, braadpannen en smoorpotten.

FAQ

Wat is de prijsklasse van Iittala kookgerei?

De prijsklasse voor Iittala kookgerei is van ongeveer €25 tot €200.

Waar kan ik Iittala kookgerei kopen?

U vindt Iittala kookgerei in vele keukenzaken, waaronder Sur La Table, Williams Sonoma en Crate & amp; Barrel. U kunt het ook online vinden bij winkels als Amazon.com.

Wat is de garantie op Iittala kookgerei?

De garantie op Iittala kookgerei is 25 jaar.

Hoe moet ik mijn Iittala-kookgerei onderhouden?

U dient uw Iittala kookgerei met de hand af te wassen met warm zeepwater. U kunt het ook in de vaatwasser doen, maar dit is niet aan te bevelen omdat het de emaillaag kan beschadigen. Als u het in de vaatwasser doet, gebruik dan een zacht programma en laat het aan de lucht drogen. Niet in de magnetron of oven stoppen.