• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Houten meubilair

Gerelateerde categorieën: Eettafels, massief houten meubelen, Kasten, Bureaus, Stoelen

De trend voor hout kan niet worden genegeerd. Al duizenden jaren produceren wij het grootste deel van onze meubelen uit hout. De subtiele eenvoud en weerstand van houten meubilair maakt het ideaal voor gebruik in gangen, badkamers en keukens - goed, voor elke kamer van het huis. Houten meubelen zijn een moderne, tijdloze designklassieker en kunnen de meest uiteenlopende toepassingen aan.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Massief houten meubelen - Rustiek en comfortabel

Materiaal kan een meubelstuk volledig veranderen. Veel ontwerpers produceren hun meubels uit massief hout om hun objecten een natuurlijke, licht rustieke uitstraling te geven. Hout heeft een levendige kracht die positieve gevoelens in ons oproept. Geen enkel ander materiaal ziet er zo natuurlijk uit als dit voor ons. De unieke nerf van houten meubelen is niet alleen mooi, maar het is ook geschikt om in bijna elke kamer en stijl te worden opgenomen, voor een comfortabel en aangenaam gevoel in onze huizen.

Houten meubilair voor de tuin

Houten meubelen hebben een solide en elegante uitstraling en de verschillen tussen binnen en buiten worden onduidelijk. Hoogwaardig teakhout bevat veel natuurlijke geïmpregneerde oliën en is daardoor bestand tegen rot en schimmelvorming. Een ideaal materiaal voor meubels om buiten te gebruiken en bestand te zijn tegen de meest extreme weersinvloeden. Moderne tuinmeubelen van dit weerbestendige materiaal worden gekenmerkt door een combinatie van functionaliteit en elegantie, zoals de tuinmeubelen van Skagerak.

Juiste zorg voor houten meubelen

Houten meubelen zijn robuust, stabiel en gemakkelijk te onderhouden. Maar het moet ook van tijd tot tijd worden behandeld met de juiste onderhoudsproducten - ten minste eenmaal per jaar. In het bijzonder als houten meubelen altijd buiten blijven, waar ze een patina op het oppervlak kunnen ontwikkelen als ze niet goed verzorgd worden.

Houten meubelen in de interieurwinkel - een overzicht van uw voordelen

Er is een groot assortiment houten meubelen in de Connox interieurwinkel. Laat u inspireren door de grote selectie van hoogwaardige designmeubelen.

Houten meubilair te koop

Op zoek naar stijlvolle houten meubelen? Neem dan eens een kijkje bij onze designverkoop. Wij verkopen altijd hoogwaardige designstukken en houten meubelen tegen gereduceerde prijzen. Bestel het allemaal bij ons en haal het direct bij u aan huis! Als u vragen heeft, staat onze klantenservice u graag te allen tijde te woord.