• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Houten eettafels

Gerelateerde categorieën: Eettafels, houten tafels, Tafelpoten, tafelschragen

Geen enkel meubelstuk trekt meer aandacht dan een eettafel - en geen enkel ander meubelstuk ondergaat zoveel slijtage. Toch is dit geen reden om geen hout te gebruiken. In de Connox interieurwinkel vindt u hoogwaardige eettafels van massief hout, zoals die van eikenhout en essenhout of slijtvast teakhout. Wij bieden ook uitzonderlijke designtafels aan, deels gecombineerd met ijzeren of stalen elementen die bestand zijn tegen de spanningen en spanningen van het dagelijks gebruik.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Rustiek: Eettafels in massief hout

Massief houten tafels gelden als tijdloze klassiekers. Lineaire, gereduceerde vormen en sterke poten zijn in opmars - de Slice Table van Normann Copenhagen is een voorbeeld van een dergelijke massief houten tafel. Ook de eettafel Element van Objekten is net zo trouw aan zijn naam: hij wordt gekenmerkt door rechte lijnen en een minimalistisch design. Deze eigenschappen geven een eettafel niet alleen een moderne uitstraling, maar maken het ook een gemakkelijk te combineren meubelstuk. De uniforme houttint en de afwezigheid van andere materialen voegen een subtiele terughoudendheid toe aan het ontwerp van de tafels. U kunt altijd rekenen op een massief houten tafel! Het zal u tientallen jaren trouw blijven als u het regelmatig inoliën. Over verzorging gesproken: op de betreffende productpagina's vindt u tips en tips.

Houten eettafels in onze Design Shop

Vind de juiste tafel voor uw eetkamer in onze interieurwinkel. Hier vindt u een overzicht van uw voordelen:

Designer eettafels met moderne hout-metaalcombinaties

De mix van materialen heeft invloed op de uitstraling! Een combinatie van ijzer, staal en andere materialen maakt van een moderne eettafel een echte blikvanger. De Officina eettafel van Magis is het beste voorbeeld van een symbiose tussen hout en ijzer: een zwart smeedijzeren frame bevat een massief essenhouten blad - de industriële look is geboren! Vitra werkt ook met een contrasterende mix van materialen. De EM Table combineert een houten tafelblad met diagonaal lopende poten van plaatstaal en ronde stalen buizen - een replica van industriële architectuur voor uw eetkamer.

De juiste eettafel voor thuis

Waar staat uw eettafel? In de keuken, in de eetkamer of in de woonkamer? Als het op kleur aankomt, past er bijna overal een houten eettafel in. Toch moet u rekening houden met uw bestaande potentieel dominante meubels voordat u kiest voor een houttint. Kies indien nodig voor een combinatie van hout en metaal. Ook de beschikbare ruimte is belangrijk. Een rechthoekige tafel bespaart ruimte in de keuken, omdat deze past bij de natuurlijke vorm van het keukenblok en zorgt voor een vrije beweging in de ruimte. Als u een privé-eetkamer heeft, vindt u misschien een ronde eettafel geschikt, omdat deze het mogelijk maakt om gemakkelijk extra gasten te ontvangen door ze dicht bij elkaar te plaatsen. Meet zorgvuldig de beschikbare ruimte en noteer de afmetingen op de productpagina's.
Ontdek wat u nog meer moet overwegen als het gaat om de inrichting van uw eetkamer in onze interieurblog.

Wilt u online een houten eettafel kopen? Wij leveren uw favoriete stuk zo snel mogelijk direct bij u thuis! Noteer ook onze levertijden op de productpagina's; veel van onze eettafels worden alleen geproduceerd wanneer ze besteld worden.

Hier vindt u meer eettafels en bijpassende stoelen.