• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Hooi - Nieuwe Bestelling

Hooi - Nieuwe Orde Collectie - banner


Zo flexibel als het leven: New Order is een modulair rekkensysteem van Hay, dat ontelbare mogelijkheden biedt en geen wensen onvervuld laat.

Mensen zijn nooit hetzelfde, dus waarom zou een rekkensysteem net zo moeten zijn als de andere? Dat was wat Stefan Diez zich afvroeg toen hij zijn New Order rekkensysteem ontwierp. Voltooide flexibiliteit was zijn focus en het resultaat is een collectie meubelstukken, die moeilijk te overtreffen zijn wat betreft hun veelzijdigheid.

Nieuwe bestelling: Reksysteem voor de moderne tijd

Of het nu aan de muur hangt of in het midden van de kamer wordt geplaatst: Deze vrijheid begint wanneer we de plaats kiezen waar we het installeren. De New Order elementen passen overal, omdat alle onderdelen kunnen worden aangevuld met houten of textiele panelen. Verschillende soorten houten planken voegen persoonlijke smaak aan het systeem toe: een vlakke standaard tray en een met verhoogde randen, de geliefde stukken moeten in een speciale plank worden gepresenteerd! New Order wordt een garderobe als je enkele deuren toevoegt.

Op deze manier zijn open of gesloten systemen mogelijk, die eenvoudig van hoogte en lengte kunnen worden veranderd. De enkele New Order modules hebben een maximale breedte van twee meter. Het rekkensysteem van Hay is ook bij deze breedte veel weerstand, omdat het niet gemakkelijk van aluminium gebogen is, waardoor andere rekken contrasteren met andere rekken.

Het grafische, licht ascetische silhouet van het schap van Stefan Diez zorgt ervoor dat het in elk huis past. De verschillende elementen, materialen en oppervlakken zijn geschikt voor verschillende omgevingen en interieurs.

Hooi biedt ontelbare mogelijkheden

Het New Order systeem van Hay past echt in elke ruimte met zijn ontelbare mogelijkheden. Op kantoor, op openbare plaatsen of thuis is het in staat om te overtuigen. Om te monteren en te demonteren is de slimme constructie in een oogwenk te monteren en te demonteren en het geheel kan ook veranderd worden wanneer u een andere look wilt geven aan uw plaats.

De functies van het rek zijn even flexibel als de plaatsen waar het zich aanpast: De scharnieren zijn bijna onzichtbaar. Als het systeem in een ruimte staat, kunnen deuren en panelen aan de voor- en achterzijde worden toegevoegd. Als New Order in de buurt van een muur staat, kunnen de accessoires worden geïnstalleerd zonder het hele systeem te verplaatsen. En als uw eisen veranderen, verandert New Order met u mee.


Het New Order rekkensysteem van Hay

Stapsgewijze ontwikkeling van het New Order rekkensysteem van HAY. De houten panelen kunnen op elk moment en zonder gereedschap worden toegevoegd. Hetzelfde geldt voor de deuren, die eenvoudig in de profielen worden geklemd.

Designers