• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Hooi - Nieuwe Orde

Hay - Verzameling Nieuwe Orde - Banner

New Order: rekkensysteem voor de moderne tijd

Zo flexibel als het leven zelf: New Order is een modulair rekkensysteem van Hay dat talloze mogelijkheden biedt en niets te wensen overlaat.

Mensen zijn nooit hetzelfde, dus waarom zouden rekken dat wel zijn? Dat vroeg ontwerper Stefan Diez zich af toen hij zijn rekkensysteem New Order ontwierp. Volledige flexibiliteit stond bovenaan de agenda en het resultaat is een serie meubels die moeilijk te overtreffen is op het gebied van veranderlijkheid.

Aan de muur of midden in de kamer: vrijheid begint bij de keuze van de plaats. New Order elementen kunnen overal worden geplaatst, omdat panelen van hout of textiel aan alle kanten kunnen worden bevestigd. Verschillende soorten legplanken zorgen ervoor dat de New Order legplank volledig kan worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren: een platte standaard legplank, maar ook een dienblad met opstaande randen dat bijzonder dierbare stukken op de juiste manier presenteert. Met deuren wordt New Order een kledingkast.

Zo zijn open of gesloten systemen mogelijk, die dankzij de modulaire constructie ook vrij in lengte en hoogte kunnen worden veranderd. De afzonderlijke New Order elementen zijn maximaal twee meter breed. Zelfs in deze breedte kan het rekkensysteem van Hay nog zwaar worden belast, omdat het door de aluminium constructie niet zo snel buigt als veel andere rekken.

Het grafische, bijna ascetische silhouet van de plank van Stefan Diez zorgt ervoor dat de basis zich overal thuis voelt. Verschillende elementen, materialen en oppervlakken zorgen ervoor dat het een vrije aanvulling is op verschillende inrichtingsstijlen en architecturale omgevingen.

Hay biedt talloze mogelijkheden

Met zijn talloze mogelijkheden is het New Order systeem van Hay echt overal thuis. Op kantoor, in openbare ruimtes of thuis, het individuele rekkensysteem kan volledig overtuigen. Montage en demontage zijn snel en eenvoudig dankzij de doordachte constructie, en indien nodig kan het rekkensysteem van Hay op een volledig nieuwe manier gemonteerd worden.

De uitbreidingsmogelijkheden van de plank zijn net zo flexibel als zijn functie: de scharnieren zijn bijna onzichtbaar. Als het systeem vrij in de ruimte staat, kunnen deuren en panelen zowel aan de voor- als achterkant worden bevestigd. Als New Order tegen een muur staat, kunnen de toevoegingen ook worden bevestigd zonder het systeem te verplaatsen of te demonteren. En als de behoeften en eisen veranderen, verandert New Order gewoon mee.


Het New Order rekkensysteem van Hay

Stap-voor-stap montage van het New Order rekkensysteem van HAY. De houten panelen kunnen op elk moment en helemaal zonder gereedschap worden toegevoegd. Hetzelfde geldt voor de deuren, die eenvoudig in de profielen worden geklemd.

Designers