• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Foscarini - knoppen

Foscarini - knoppen collectie

De Buds collectie is een ontwerp van de Italiaanse ontwerper Rodolfo Dordoni. In samenwerking met de glasfabriek van Foscarini zijn er hanglampen en tafellampen ontstaan die inspireren door hun bijzondere stijl en hoge kwaliteit. Alle armaturen uit de collectie worden gekenmerkt door hun mondgeblazen glazen lichamen in sferische basisuitvoering. De modellen variëren in vorm en grootte, maar behouden altijd het originele gebogen en zachte ontwerp. De kleur - wit van binnen en buiten - geeft zachte accenten en verrijkt elke woonruimte op een stijlvolle manier.

Door een opening in de bodem van de diffuser dringt het licht van zowel de hanglampen als de tafellampen direct en geconcentreerd door, terwijl het diffuus en zacht door het glazen huis schijnt. Hierdoor ontstaat een verlichting die zorgt voor een warme, comfortabele sfeer in de ruimte.
Met tijdloze elegantie en puur design, de Buds collectie draagt duidelijk de signatuur van Rodolfo Dordoni en past gemakkelijk in vele veelzijdige stijlen en interieurs.


Designers