• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Flos - Kelvin Luminaireserie

Flos - Kelvin Luminaireserie

Puristische armaturen met exclusieve LED-technologie

De producten worden technisch steeds geavanceerder, terwijl hun omvang steeds kleiner wordt - net als de Kelvin Lichten van de Italiaanse fabrikant Flos.

Met superieure lichttechniek, een uniek slank design en functionele veelzijdigheid is de Kelvin het perfecte licht voor zowat elke behoefte. Beschikbaar als tafel, klem en vloerlamp, kan het zijn Kelvin in openbare kantoren, vergaderzalen, maar ook in woon- en slaapkamers.

Aanpasbare en energiebesparende lichtinstellingen

Kelvin Edge is voorzien van de revolutionaire LED Edge Lightning technologie, die het mogelijk heeft gemaakt om de grootte van de kop te verminderen en de noodzaak van een kabel tussen arm en kop te elimineren. Een soft-touch sensor op het oppervlak van het hoofd maakt het mogelijk om zowel de gewenste intensiteit als de kleurtemperatuur aan te passen met een enkel, intuïtief gebaar.

Bij de Kelvin De LED kan op zijn beurt van de persoonlijke modus naar de groene modus worden geschakeld door op de optische AAN/UIT-schakelaar op het hoofd te drukken. In deze instelling regelt het apparaat de helderheid van de LED autonoom - afhankelijk van de hoeveelheid licht in de omgeving.