• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Flos - AIM Collectie

Flos - AIM hanglamp - Collectie - Studio

De AIM Lamp Collectie van Flos omvat revolutionaire hanglampontwerpen van het Franse designduo Ronan &Erwan Bouroullec, waar esthetiek en functionaliteit een harmonische eenheid vormen.

De AIM-lampen van de gebroeders Bouroullec stellen ten minste twee stelregels voor de lichtcreatie in vraag. De eerste stelregel zorgt voor de centrale plaatsing van de lichtbron, die het resultaat is van het specifieke snijpunt van de diagonalen van een ruimte. De hanglamp AIM breekt met de traditie en laat een volledig vrije lichtcompositie toe. Met de extra lange kabel stelt Boulroullec de tweede stelregel in vraag. Het voornamelijk functionele element in het lichtontwerp wordt bij AIM een centraal creatief element met een esthetische functie.

Dankzij de extra lange kabels kunnen de AIM-lampen overal in de ruimte flexibel worden geplaatst. In combinatie met meer lampen ontstaat een goed bos van lampen. De lampen zijn een voortzetting van de lichtinstallatie 'Lianes', die in 2010 voor het eerst werd getoond in de galerie Kreo in Parijs. AIM is een industriële voortzetting van die installatie, die haar oorspronkelijke creatieve karakter niet heeft verloren.

De AIM hanglamp is net zo flexibel als u dat bent. Creëer een creatieve en volledig op uw behoeften afgestemde lichtinstallatie of neem AIM als een eenzame blikvanger.


Designers