• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Fermob - Tuinmeubilair Bellevie

Fermob - Bellevie

Loungemeubels voor binnen en buitensl

Een familie vol inspiratie en goed humeur. De Bellevie serie van de gevestigde Parijse designstudio Pagnon & Pelhaître voor Fermob is de belichaming van joie de vivre binnen en buiten. Het gebruik van aluminium zorgt voor een perfecte balans tussen stabiliteit en lichtheid en laat het buitenmeubilair opgaan in de tuin. De lijnen en het ontwerp van de meubels zijn echter ook zo fijn en stijlvol dat Bellevie serie is ook geweldig in het woongedeelte.

Minimalistisch meubilair voor de tuin en de woonkamer

De zachte rondingen en geometrische vormen van de serie laten verschillende stijlen en tijdperken doorschijnen, wat de serie bijzonder veelzijdig en uniek maakt. In het ontwerp was het belangrijk dat Bellevie brengt al visueel een warme sfeer en vreugde over, om binnen en buiten een gezellige sfeer te verspreiden.

Fermob vervaardigt de meubels van Bellevie Serie in elektrolytisch verzinkt staal en aluminium. Het materiaal is sterk beschermd door de buitenspecialist Fermob voor buitengebruik en voorzien van een UV-bestendige poedercoating. Alle bekleding van de stoelen is gemaakt van acrylvezels en is daarom ook geschikt voor gebruik buitenshuis.

Website van Fermob - Tuinmeubilair Bellevie


 

Bellevie Serie van Fermob

Een familie vol inspiratie en goede humor. De serie Bellevie serie van de gevestigde Parijse ontwerpstudio Pagnon & Pelhaître voor Fermob is de belichaming van levensvreugde binnen en buiten.