• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Fermob - Luxembourg Tuinmeubilair

Fermob Luxembourg

Vanuit de tuin Jardin du Luxembourg geïnspireerd

Voor de serie tuinmeubelen genaamd Luxembourg de ontwerper Frédéric Sofia had de Jardin du Luxembourg inspireren. Dit is een park in de Latijnse wijk van Parijs. De tuin uit de 1 7. eeuw grenst aan het Palais du Luxembourg de ontmoetingsplaats van de Franse Senaat, en is versierd met strikt geometrische bloemperken en terrassen in de buurt.

In 2004 ontwierp Frédéric Sofia voor Fermob een nieuwe interpretatie van de fauteuil uit dit traditionele park. Onder de naam Luxembourg de fauteuil heeft zich ontwikkeld tot een hele reeks tuinmeubelen die de charme van de Parijse tuin heeft en met zijn heldere lijnen en het brede kleurenpalet van Fermob een zomerse en verfrissende sfeer verspreidt.

Het tuinmeubilair met zijn tijdloze vormgeving geeft aan hoe mooi de historische paleistuin is, maar is aangenaam ingetogen en verlost van overdaad aan praal en praal. Wat het nieuw geïnterpreteerde ontwerp heeft in termen van eenvoud, bieden de beschikbare kleuren in termen van glans en zomerse frisheid.

Laat u betoveren door het brede kleurenpalet van Fermob en breng de zomer naar uw balkon, terras of tuin.

Website van Fermob - Luxembourg Tuinmeubilair


Designers