• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

De tuinstoelen van Fermob zijn de perfecte aanvulling voor elke buitenruimte. De stoelen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Met een keuze uit verschillende kleuren en stijlen kunnen de Fermob tuinstoelen worden aangepast aan elk decor.

Tuinstoelen van Fermob - dit is wat u moet weten:

1. Over Fermob
2. Kleuren en stijlen
3. De materialen
4. De juiste zorg
5. Conclusie
6. FAQ

1. Over Fermob

Fermob is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de vervaardiging van buitenmeubilair. Al 20 jaar maken zij onze terrassen mooier, want Fermob meubelen kenmerken zich door een mooi, tijdloos design.

Sixties schommelstoel, zoethout van Fermob

Fermob werkt samen met de beste ontwerpers ter wereld, waardoor hun producten gekenmerkt worden door originaliteit, functionaliteit en elegantie.

2. Kleuren en stijlen

De tuinstoelen van Fermob zijn verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren en stijlen die passen in elk interieur. Met zoveel keuze kan het moeilijk zijn om te beslissen welke stoel voor u geschikt is. Daar kunnen we je mee helpen.

Oulala Set van gedekte tafels, antraciet / kleigrijs / honing door Fermob

De kleuren van de Fermob tuinstoelen verschillen van serie tot serie. De meest populaire kleuren zijn groen, blauw, rood en geel. We hebben het gehad met saaie kleuren zoals zwart en wit. Fermob brengt kleur in de tuin met zijn tuinstoelen. Er zijn schreeuwerige, zeer opvallende kleuren en meer ingetogen en discrete kleuren. Bovendien kunnen de stoelen van Fermob worden gestapeld of opgevouwen zodat ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen.

Bistro Klaptafels en stoelen in rood

De meest populaire serie Fermob tuinstoelen is de Bistro serie. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder groen, blauw, rood en geel. De stoelen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs.

3. Dit zijn de materialen

De Fermob tuinstoelen zijn uiterst duurzaam en gemaakt van robuuste materialen. De gebruikte materialen omvatten:

Staal

Staal is een soort legering die bestaat uit ijzer en koolstof. Het is een van de meest gebruikte materialen ter wereld en kent een breed scala van toepassingen. Staal is sterk, duurzaam en relatief goedkoop, waardoor het een populaire keuze is voor veel verschillende buitenproducten.

De luchtige tafel Calvi van Fermob op het terras

Aluminium

Aluminium is een metaal dat veelzijdig is door zijn unieke eigenschappen. Hij is sterk, duurzaam en licht. Aluminium is ook corrosiebestendig, wat betekent dat het buiten kan worden gebruikt zonder het risico van roesten of verbleken.

4. De juiste zorg

Net als elk ander meubelstuk hebben Fermob tuinstoelen een beetje basisonderhoud nodig om ze lang mooi te houden. Hier zijn een paar tips:

  • Maak de stoelen regelmatig schoon met een milde zeep en water.
  • Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën of schurende reinigingsmiddelen.
  • Bewaar de stoelen op een droge, overdekte plaats als ze niet in gebruik zijn.
Lorette Vouwstoel van Fermob

5. Conclusie

De tuinstoelen van Fermob zijn de perfecte aanvulling voor elke buitenruimte. De stoelen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen voor jarenlang gebruik. Door hun prijsstelling zijn ze geschikt voor elk budget. U kunt kiezen uit een groot aantal kleuren en stijlen en met de juiste verzorging gaan ze vele jaren mee.

FAQ

Welke kleuren zijn beschikbaar?

Fermob tuinstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder groen, blauw, rood en geel.

Wat is de prijsklasse?

Fermob tuinstoelen zijn verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs.

Zijn de stoelen van Fermob stapelbaar?

Ja, de stoelen van Fermob zijn stapelbaar voor gemakkelijk opbergen.

Kan ik de Fermob tuinstoelen binnenshuis gebruiken?

Ja, natuurlijk kunt u de stoelen ook binnenshuis gebruiken.