• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

De thermosflessen van Eva Solo behoren tot de beste op de markt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen. De vacuüm isolatietechnologie houdt uw drankjes urenlang warm of koud, waardoor ze perfect zijn voor onderweg.

Vacuümkannen van Eva Solo - dit is wat u erover moet weten:

1. De verschillende maten
2. Deze kleuren zijn beschikbaar
3. Vormen
4. Vacuüm isolatietechniek
5. Dubbelwandig roestvrij staal
6. Hoe gebruik je een thermosfles
7. Tips voor het schoonmaken en verzorgen van uw thermosfles
8. Conclusie
9. FAQ

1. De verschillende maten

Eva Solo thermoskannen zijn er in verschillende maten. Of u nu een kleine kan nodig hebt voor uw ochtendkoffie of een hete thee op het werk, de verschillende maten zijn ideaal om de juiste vacuümkan te vinden om u warm te houden.

Deze verschillende maten zijn beschikbaar

  • 0,5 liter
  • 0,7 liter
  • 1 liter
Rise Vacuum jug 1 l van Eva Solo in de kleur soft beige

2. Deze kleuren zijn beschikbaar

Eva Solo thermosflessen zijn er in verschillende kleuren. Van klassiek zwart of roestvrij staal, verschillende tinten groen, blauw, geel of rood tot zacht beige - hier vindt u uw favoriete kleur.

3. Vormen

Eva Solo thermoskannen zijn verkrijgbaar in twee verschillende vormen: de klassieke cilindrische vorm en de modernere ovale vorm. Beide vormen zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk in tassen passen, waardoor ze perfect zijn voor onderweg.

4. Vacuüm isolatietechniek

Eva Solo's thermoskannen maken gebruik van vacuüm isolatietechnologie om uw drankjes urenlang warm of koud te houden. Dit betekent dat uw koffie of thee tot 6 uur lang warm blijft.

Eva Solo - theevacuümfles

5. Dubbelwandig roestvrij staal

Eva Solo thermosflessen zijn gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal. Dit maakt ze duurzaam en zorgt ervoor dat uw drankjes altijd vers smaken.

6. Hoe gebruik je een thermosfles

Het gebruik van een thermosfles is eenvoudig: vul hem met uw favoriete warme of koude drank en schroef het deksel erop. De vacuüm isolatietechnologie houdt uw drankje urenlang op de perfecte temperatuur.

7. Tips voor het schoonmaken en verzorgen van uw thermosfles

Schroef gewoon het deksel eraf en was de kan en het deksel met warm water en zeep. Voor hardnekkige vlekken kunt u een mild afwasmiddel gebruiken.

Eva Solo - Thermosfles met warmteschaal

Het is belangrijk om uw thermosfles goed te onderhouden, zodat hij langer meegaat. Thermoskannen niet in de vaatwasser of magnetron doen.

8. Conclusie

De matte thermoskannen van Eva Solo zijn erg populair. Niet alleen de matte look, maar ook de verschillende subtiele kleuren maken ze tot iets bijzonders. Alle Eva Solo thermoskannen hebben een gepatenteerde schenkinzet, waarmee u kunt schenken zonder te druppelen. Het bijzondere aan de Eva Solo thermoskannen is het dubbelwandige roestvrij staal, dat ervoor zorgt dat uw drankjes altijd vers smaken. De isolatietechnologie houdt uw drankjes urenlang warm of koud, waardoor ze perfect zijn voor onderweg.

FAQ

Hoe lang blijft mijn drankje warm/koud in een Eva Solo thermosfles?

Afhankelijk van de grootte van de thermoskan blijft uw drank tot 6 uur warm of tot 12 uur koud.

Wat is de beste manier om mijn thermoskan schoon te maken?

De beste manier om je thermosfles schoon te maken is met warm water en zeep. Voor hardnekkige vlekken kunt u een mild afwasmiddel gebruiken.

Kan ik mijn thermosfles in de vaatwasser doen?

Nee, we raden af om de thermosfles in de vaatwasser te doen, omdat dit de vacuümafdichting kan beschadigen.

Kan ik mijn thermosfles in de magnetron zetten?

Nee, we raden af om de thermoskan in de magnetron te zetten, omdat dit de vacuüm verzegeling kan beschadigen.