Ontwerp Plus

De Design Plus designprijs wordt toegekend in het kader van de internationale consumentengoederenbeurs Ambiente in Frankfurt.

De Design Plus award, uitgereikt door een gerenommeerde jury in samenwerking met de internationale consumentengoederenbeurs Ambiente in Frankfurt, staat voor productdesign dat niet alleen een doel op zich is, maar ook zeer exemplarisch en trendsettend.

Er is vaak te veel design in de buurt, maar nooit genoeg goed design.
Dit inzicht was de aanleiding voor de lancering in 1983 van de Design Plus-wedstrijd van de Messe Frankfurt in samenwerking met de "Rat für Formgebung" (Ontwerpraad) en de Deutschen Industrie- und Handelskammertag / Vereniging van Duitse Kamers van Koophandel en Industrie (DIHK).

De Design Plus Award is een onderscheiding die wordt uitgereikt door een internationale jury van gerenommeerde experts uit alle concurrerende producten die worden ingezonden door de exposanten van de internationale consumentengoederenbeurs Ambiente in Frankfurt. De winnaars (de exposant, de fabrikant en de deelnemende ontwerpers) krijgen het Design Plus in de vorm van een certificaat. Zolang het bekroonde product ongewijzigd wordt aangeboden, kan de fabrikant het markeren met het officiële uithangbord Design Plus en de bijbehorende datum van de prijsuitreiking.

Sponsors van Design Plus
De wedstrijd Design Plus wordt georganiseerd door het "Initiative Form und Leben". De sponsors van dit initiatief zijn dat ook:

  • Messe Frankfurt GmbH
  • Rat für Formgebung, Frankfurt (Ontwerpraad)
  • Deutscher Industrie- und Handelskammertag DIHK, Berlijn (Vereniging van Duitse Kamers van Koophandel en Industrie)

Meer informatie over Ontwerp Plus

Producten

Filter 

Kleuren  
Producent  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit