• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Designer vuilnisbakken

Gerelateerde categorieën: Opbergmanden, Huishoudelijke helpers, Vuilnisbak & Pedaalemmer, Wasmanden

Iedereen wil thuiskomen in zijn eigen kleine oase om te ontspannen, tot rust te komen en af te stappen van het dagelijkse leven. Als u een van degenen voor wie het interieur van het appartement belangrijk is en u wilt uw goede smaak zichtbaar tot uitdrukking brengen, kunt u ervoor zorgen dat uw recyclingsystemen worden geïntegreerd in uw kantoor of uw goed onderhouden huishouden.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Designer vuilnisbakken - Slimme afvalverwijdering

Met een design vuilnisbak van het Top Waste System van Depot4Designkunt u uw ruimtes zowel met een vuilnisbak voor de keuken als ook met een vuilnisbak voor het kantoor verrijken. Uw designer vuilnisbak overtuigt vooral door de uitgekiende functionaliteit, maar ook door de grote capaciteit, zonder te groot te lijken en zijn vorm te verliezen. Verschillende designer vuilnisbakken kunnen perfect met elkaar worden verbonden door lopers. Het scheiden van uw afval wordt eenvoudig gemaakt door de mogelijkheid om verschillende gekleurde covers te kiezen. Het openen en sluiten van uw designer vuilnisbak gebeurt bijna automatisch.

Ingenieus eenvoudig en verrassend anders

Een modern Scandinavisch design en een grote functionaliteit wordt aangeboden door Muuto met de verborgen mand. Op het eerste gezicht onthult het eenvoudige, elegante design niet het geraffineerde en functionele design van de hoes, die na het verwijderen ervan aan de rand kan worden opgehangen. Door zijn ruimtelijkheid wordt dit designstuk niet alleen gebruikt voor papierafval, maar is het ook geschikt als stijlvolle wasmand of om andere spullen in op te bergen. Hoogwaardige kunststof zorgt ervoor dat u lang plezier beleeft aan dit product. Een ander hoogtepunt is de roestvrijstalen afvalbak "Afvalbak" van de firma Eva Solo. Deze designer vuilnisbak is eenvoudig en elegant vormgegeven en overtuigt door zijn unieke sluitingsoplossing. De afvalcontainer van roestvrij staal opent moeiteloos van alle kanten, zonder klepmechanisme. Dit betekent dat het deksel aan de rand van de container zo goed als mogelijk op de rand van de container is geplaatst, totdat deze met een klein duwtje weer gemakkelijk kan worden gesloten. Door dit ontwerp wordt het een blikvanger in uw keuken of badkamer. Ook al is milieuverantwoordelijkheid belangrijk voor u, afval is onvermijdelijk. Met onze producten kunt u uw afval op een milieuvriendelijke en stijlvolle manier afvoeren.

Vuilnisbakken in de Interior Design Shop - Uw voordelen in een oogopslag