• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

De Design Letters mok met de iconische typografie ontworpen door Arne Jacobsen is gemaakt van porselein. Het is een eenvoudige, elegante en stijlvolle mok die u elke dag kunt gebruiken. De populaire serie Design Letters mokken kan naar believen worden uitgebreid en ziet er zowel op tafel als in een glazen kast fantastisch uit.

Design Letters Mokken - wat u erover moet weten:

1. De geschiedenis van de Design Letters Mok
2. Arne Jacobsen Favoriet Porseleinen Mok
3. Arne Jacobsen Porseleinen Mok
4. Reizen leven drinken rietje mok
5. Arne Jacobsen Ecozon Mok
6.
Porselein - wat u moet weten over het materiaal
7. Conclusie
8. FAQ

1. De geschiedenis van de Design Letters mokken

Design Letters is een Deens ontwerpbureau dat in 2009 is opgericht door grafisch ontwerper Tina Ratzer. Het bedrijf richt zich vooral op typografie en producten die de schoonheid van het handschrift vieren.

Een van de populairste producten van het bedrijf zijn de porseleinen kopjes met de iconische typografie van Arne Jacobsen. De drinkbekers werden oorspronkelijk ontworpen voor het stadhuis van Aarhus in 1937, maar zijn sindsdien een tijdloze klassieker geworden.

2. Arne Jacobsen Favoriet Porseleinen Mok

De porseleinen mok Favourite met de typografie van Arne Jacobsen past perfect in de reeks letters. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met opschriften als "Dad", "Mom", "You Rock" en zijn populaire geschenken voor diverse gelegenheden.

De AJ Favourite porseleinen mokken van Design Letters zijn gemaakt van het fijnste porselein

3. Arne Jacobsen porseleinen mok

Arne Jacobsen was een Deense architect en ontwerper die vooral bekend is om zijn ontwerpen voor het stadhuis van Aarhus en het SAS Royal Hotel. Hij was ook een pionier van het Deense modernisme en zijn werk heeft een grote invloed gehad op Scandinavisch design.

Jacobsen's porseleinen kopjes voor het stadhuis van Aarhus behoren tot zijn beroemdste ontwerpen. De kopjes zijn voorzien van de eenvoudige, elegante typografie die synoniem is geworden met het werk van Jacobsen.

Kantoorbenodigdheden van Design Letters

Individuele letters van A tot Z sieren één zijde. Zij zijn beschikbaar op witte en ook op zwarte achtergronden. Het zijn dus perfecte geschenken voor anderen of ook om jezelf te geven.

De mokken van Design Letters kunnen niet alleen worden gebruikt voor het drinken van koffie of andere warme dranken - ze zijn ook zeer geschikt als pennenhouders op het bureau of gewoon als woonaccessoires.

4. Travel Life rietjesbeker

De Travel Life drinkrietjesbeker is een nieuwigheid in de Design Letters reeks. De beker is gemaakt van porselein en toont een typisch reisontwerp met een wereldkaart en een kompas. De mok is perfect voor op reis of voor thuis.

5. Arne Jacobsen Ecozon Mok

De Arne Jacobsen Ecozon mok is een nieuwe toevoeging aan de Design Letters serie en vervangt de vorige melamine mokken. Ecozon is een biokunststof gemaakt van organisch materiaal en ondersteunt dus de duurzaamheid.

AJ Ecozen Mok van Design Letters

De mok is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. De Ecozon beker is 100% BPA en BPS vrij en dus niet schadelijk voor de gezondheid.

6. Porselein - wat u moet weten over het materiaal

Porselein is een soort keramisch materiaal dat wordt gemaakt van een mengsel van klei en andere materialen. Het wordt vaak gebruikt om kopjes, borden en ander keukengerei te maken.

Porselein is een populaire keuze voor keukengerei omdat het sterk, duurzaam en breukvast is. Het kan ook worden versierd met een verscheidenheid van motieven en ontwerpen.

AJ Favourite Porseleinen mok van Design Letters

De Design Letters bekers zijn gemaakt van hoogwaardig porselein en zijn vaatwasmachinebestendig.

7. Conclusie

De Design Letters mokken zijn populair om hun eenvoudige, elegante ontwerp en de iconische typografie van Arne Jacobsen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid. Het porseleinen materiaal is robuust en duurzaam, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor dagelijks gebruik.

FAQ

Waar kan ik Design Letters mokken kopen?

U kunt Design Letters mokken kopen bij Connox.

Zijn de Design Letters bekers vaatwasmachinebestendig?

Ja, alle porseleinen kopjes van de serie zijn vaatwasmachinebestendig.

Wat is de geschiedenis van Design Letters?

Design Letters is een Deens ontwerpbureau dat in 2009 werd opgericht door grafisch ontwerper Tina Ratzer. Het bedrijf richt zich vooral op typografie en producten die de schoonheid van het handschrift vieren.

Wat is de betekenis van de letters op de mok?

De letters op de mok zijn van A tot Z. Ze zijn oorspronkelijk ontworpen voor het stadhuis van Aarhus in 1937.

Zijn de bekers er in verschillende kleuren?

Ja, de mokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De meest populaire kleuren zijn wit en zwart.