• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Danezen - Grafische-reeks Della Natura


Iconische vormen met perfecte proporties inspireerden Enzo Mari voor zijn collectie della Natura. In de loop der jaren ontstonden zes motieven voor de grafische serie van de Italiaanse ontwerper, drie met dieren en drie met vruchten als symbolen. De kunsteditie van Danese Milano brengt de klassiekers terug.

Natura is een voorbeeld van schoonheid en elegantie. De harmonische proporties en de iconische kracht van de beelden laten de toeschouwer in elke Enzo Mari creatie alles interpreteren: Appel en peer kunnen mannelijk en vrouwelijk zijn, zonde en verleiding, Yin en Yang. Ondanks (of juist vanwege) de veelzijdige interpretatiemogelijkheden blijft het ontwerp altijd helder en gereduceerd, en zo zijn de motieven van della Natura geschikt als wanddecoratie voor woonkamers, kinderkamers, kantoren of openbare ruimten tegelijk.

Enzo Mari creëerde zijn della Natura graphics in de jaren zestig en zeventig met de vraag om motieven te produceren die zowel toen als in 300 jaar relevant zouden zijn: De natuur als tijdloze bron van inspiratie en schoonheid.