• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Huishoudelijke geschenken


Unieke Housewarming Gift

Verhuizen naar een nieuwe woning wordt vaak geassocieerd met een positief nieuw begin - of het nu voor uw beroeps- of privéleven is. In bijna alle gevallen is dit evenement een reden om te vieren. Vrienden en familieleden worden vaak geconfronteerd met de vraag wat voor soort dingen geschikt zijn als geschenk voor een housewarming. De oude traditie om brandhout mee te nemen en letterlijk 'het huis te verwarmen' is zeker achterhaald, maar in de Connox online shop vind je nog veel meer mooie cadeau-ideeën voor het huis - als decoratie of als helpers in het dagelijks leven. Neem de tijd om door ons assortiment te bladeren en laat u inspireren.

Edele geschenken voor het nieuwe huis

Mooie en nuttige housewarming geschenken worden door de gastheer verwelkomd: zelfs als er twee huishoudens bij elkaar worden gezet, kan het ene of het andere meubelstuk ontbreken. Het Canadese designbedrijf Umbra staat bekend om zijn fantasierijke en functionele producten. Hier vindt u mooie en ongewone geschenken voor de keuken, thuiskantoor en balkon of terras. De set van 5 Flip Hooks van Umbra, een kledinglijn, contrasteert met de kapstok, omdat hij extreem compact is en zich dankzij het tijdloze design aanpast aan elke inrichtingsstijl. De kledinglijst wordt in onze winkel in verschillende maten aangeboden. De Melk en Suiker Set van Eva Solo is slechts één van de vele functionele en toch prachtig vormgegeven producten van de Deense ontwerper. Voor gepassioneerde chef-koks is het assortiment van Eva Solo een waar paradijs: de hoge kwaliteit en smaakvolle stukken presenteren zich als praktisch en kostbaar tegelijk, en zijn prachtig als geschenk voor een housewarming.

Huishoudelijke geschenken om het huis te versieren

Als je het een beetje rustiek vindt, bekijk dan het assortiment in onze online shop naast elkaar. Gehandicapte kunstenaars ontwikkelen samen met ontwerpers leuke housewarming-geschenken in hun werkplaatsen - aantrekkelijk, stabiel en met veel aandacht voor detail. Het basismateriaal van de meeste producten uit deze serie is onbehandeld hout van welke aard dan ook - het wordt gebruikt voor de teckelvormige dienblad en voor de theeverwarmer in kampvuurlook. Er zijn leuke cadeau-ideeën voor een huisverwarming van elke smaak en elke woonstijl in de Connox winkel - wij hopen dat u met veel plezier het juiste stuk kiest en sturen u graag uw gewenste product toe!

Housewarming Gifts in de Interior Design Shop - Uw voordelen