• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Geschenken voor schoolinschrijving

ferm Living - Little Architect Collectie


Schoolgeschenken - Ideeën voor jongens en meisjes

Elk jaar begint een nieuwe levensfase voor veel jongeren met de inschrijving op school. De grote kleuters worden kleine i-mannetjes of i-dots. De aspirant-eerste klasgenoten kijken niet alleen uit naar hun eerste schooldag, maar ook naar de schooltas. Ouders, grootouders, ooms, ooms, tantes en peetouders willen van de scholing van hun protégé een heel bijzonder evenement maken - met mooie cadeaus voor de schooltas en praktische accessoires voor het dagelijkse schoolleven.

Kleine, maar originele geschenken voor schoolinschrijving

Het hoeft niet altijd een geweldig cadeau te zijn, zeker niet voor de schooltas. Kleine inhoud wordt hier gevraagd, die toch plezier geven - originele schoolcadeaus voor jongens en meisjes. Creatieve kinderen zijn blij met een set kleurpotloden of een kleurboek voor de schoolpauze. Welkom en tegelijkertijd praktische schoolcadeaus zijn ook originele brooddozen of drinkflessen in Disney-uitstraling, zoals aangeboden door de fabrikant Sigg met motieven voor zowel meisjes als jongens. Steeds meer schoolkinderen zitten de hele dag op school. Een mooi cadeau-idee is daarom ook individueel, kleurrijk kinderserviesgoed. Je protégé herkent het gemakkelijk onder alle andere gerechten - vooral als ze hun eigen initialen op de gerechten hebben, zoals de Design Letters gerechten. Als u plezier in het leren wilt stimuleren, kunt u speelse leermaterialen zoals de Kids Map van Awesome Maps doneren. Een nieuwe gymnastiektas kan ook plezier brengen en de anticipatie op de eerste gymles als schoolkind wekken.

Grotere cadeau-ideeën voor schoolinschrijvingen

Geschenken voor schoolinschrijving voor het petekind en vooral voor het eigen kind kunnen iets groter zijn. Het gaat ook om het creëren van een ruimte in de kinderkamer voor de beginner, waar hij in alle rust en concentratie zijn huiswerk kan maken. De nieuwe leerruimte in de kinderkamer motiveert en bevordert het leerplezier - ook omdat het nieuwe kindermeubilair reageert op het bewegingsapparaat van het kind. De Pro kinderdraaistoel van Flötottobevordert actief zitten en ondersteunt zo het natuurlijke fysieke en motorische ontwikkelingsproces. Kruk en tafel vanuit pure positie groeien met uw kind mee. Een mooie bureaulamp zorgt voor voldoende licht. Ontdek ook onze kindertafels en vele andere kindvriendelijke accessoires voor de leeromgeving van uw Abc shooter.

Geschenken om Connox te trainen - Uw voordelen:

Inkoopadvies bij Connox

U wilt graag cadeaus kopen voor online onderwijs, maar heeft ondersteuning nodig? U kunt te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan u met raad en daad bij met advies en actie voor uw aankoop, geven aanbevelingen en kunnen vragen snel oplossen. Laat ons uw trainingscadeau comfortabel en binnen enkele werkdagen bij u thuis bezorgen!