• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Cadeaus voor de eerste schooldag

ferm Living - Collectie Little Architect

Eerste schooldag cadeautjes - ideeën voor jongens en meisjes

Elk jaar markeert de start op school voor veel kleine mensen het begin van een nieuwe levensfase. De grote kleuters veranderen in kleine "i"-mannetjes of "i"-meisjes. De aankomende brugklassers kijken niet alleen vol verwachting uit naar hun eerste schooldag, maar ook naar de schoolkegel. Ouders, grootouders, ooms, tantes en peetouders willen van de inschrijving van hun protegé een heel bijzondere gebeurtenis maken - met mooie cadeaus voor de schoolkegel en praktische accessoires voor het dagelijkse schoolleven.

Kleine maar originele cadeautjes voor de start op school

Het hoeft niet altijd een groot cadeau te zijn, zeker niet voor de schoolkegel. Hier is kleine inhoud in trek die toch vreugde brengt - originele eerste-schoolcadeaus voor jongens en meisjes. Creatieve kinderen zullen blij zijn met een set kleurpotloden of een kleurboek voor de schoolvakantie. Originele lunchboxen of drinkflessen in Disney-look, zoals die van de fabrikant Sigg met motieven voor zowel meisjes als jongens, zijn ook welkome en praktische eerste-dag-cadeaus. Steeds meer schoolkinderen zijn de hele dag op school. Een leuk cadeau-idee is daarom ook individueel, kleurrijk kinderservies . Je protegé zal het gemakkelijk herkennen tussen al het andere servies - vooral als zijn of haar eigen initialen erop staan, zoals het servies van Design Letters . Als je plezier in leren wilt aanmoedigen, geef dan speels leermateriaal zoals de Kids Map van Awesome Maps . Een nieuwe gymtas kan ook vreugde brengen en de voorpret wekken van de eerste gymles als schoolkind.

Grotere cadeau-ideeën voor de eerste schooldag

Nieuwe schoolcadeaus voor petekinderen en vooral voor je eigen kind mogen best wat groter zijn. Hier gaat het ook om het creëren van een ruimte voor de nieuwkomer op school in zijn of haar kinderkamer waar hij of zij in alle rust en concentratie huiswerk kan maken. Het nieuwe leergebied in de kinderkamer motiveert en bevordert het plezier in leren - ook omdat het nieuwe kindermeubilair reageert op het bewegingsapparaat van het kind. De Pro kinderdraaistoel van Flötotto bevordert actief zitten en ondersteunt zo het natuurlijke fysieke-motorische ontwikkelingsproces. De kruk en tafel van pure position groeien met je kind mee. Een mooie bureaulamp zorgt voor voldoende licht. Ontdek ook onze kindertafels en nog veel meer kindvriendelijke accessoires voor het leergebied van je Abc-shooter.

Geschenken voor de eerste schooldag van Connox - jouw voordelen:

Winkeladvies bij Connox

Wil je online cadeaus kopen voor de eerste schooldag, maar heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice . We helpen je met je aankoop, geven je aanbevelingen en beantwoorden snel al je vragen. Laat ons je geschenk voor de eerste schooldag dan binnen enkele werkdagen bij je thuis afleveren!