• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Cadeaus voor een 30e verjaardag


Cadeaus voor je 30e verjaardag: voor een heel speciale dag

De 30e verjaardag is vaak een beslissende gebeurtenis voor de jarige en voor zijn omgeving. Uiterlijk nu voel je je eindelijk volwassen, uiterlijk nu zijn de zonden van je jeugd verleden tijd en uiterlijk nu zou je moeten weten wat je met je leven wilt doen. Cadeaus voor je 30e verjaardag moeten natuurlijk de betekenis van deze onvergetelijke dag weerspiegelen. Een blik op onze kleurrijke selectie laat zien dat er echt iets is voor elke smaak.

Exclusieve cadeaus voor fijnproevers

De Vitriini dozen van Iittala creëren ruimte voor allerlei spulletjes, de Hang it all kapstok van Vitra schept orde, zelfs de Dropp kom van Menu kan worden gebruikt als opslag. De Iittala Aalto vaas biedt een tijdelijk thuis voor bloemen en de Normann Copenhagen - Swing vaas is ook bedoeld voor bloemenfans. Wat alle cadeau-ideeën gemeen hebben, is dat het prachtige en uiterst kwalitatieve ideeën zijn die vooral jonge vrouwen met een exclusieve smaak zullen bekoren. Cadeaus voor vrouwen vindt u daarom in een ruime selectie in onze shop en als de 30e verjaardag nadert, vindt u hier zeker een of twee aantrekkelijke cadeau-ideeën.

Mannen willen ook verwend worden

Natuurlijk zullen ook mannen blij zijn met cadeaus voor mannen wanneer de grote dag aanbreekt. De Vitra - Ball Clock of de Wooden Hand van Hay zijn misschien meer gekke cadeaus , maar ze zijn ideaal voor iedereen die zijn verjaardag niet al te serieus wil nemen. Kijk rustig rond in onze winkel en ontdek welke juweeltjes geschikt zijn als 30e verjaardagscadeau. Er is zeker een chique cadeau voor zowel mannelijke als vrouwelijke jarigen. De smaak kan ongewoon, exclusief en altijd uniek zijn. Met een kleine knipoog zullen mannelijke en vrouwelijke jarigen blij zijn met onze 30e verjaardagscadeaus, die de dag zeker onvergetelijk zullen maken.

30e verjaardagscadeaus in de woonwinkel - uw voordelen