• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Gekke geschenken


Crazy Gifts - Altijd een Giggle waard

Niemand is zo gek dat ze niet meer iemand konden vinden die hen nog gekker begrijpt. -Friedrich Nietzsche-
Er zijn vrienden en gelegenheden waar een cadeaubon niet genoeg is. Verjaardagscadeaus voor beste vrienden, cadeaus voor vaderdag en moederdag of huwelijkscadeaus - creativiteit is hier nodig. Vind originele cadeau-ideeën en gekke cadeaus bij Connox.

Gekke geschenken in onze Interior Design Shop - Uw voordelen

Cadeau-ideeën voor vele gelegenheden

Hertennachten: geschenken voor binnenkort getrouwde mannen zijn zelden serieus. Het lijkt eerder een onuitgesproken traditie om hem opnieuw te plagen. Maar wat te krijgen? De bruid en bruidegom beginnen hun gezamenlijke toekomst met veel plannen. Wat is er beter dan een pen om deze op te schrijven - een echt grote pen. Het Think Big XXXL loden potlood van Donkey Products is 39 cm lang. Het maakt niet uit hoeveel plannen de bruid en bruidegom hebben, deze pen gaat voor altijd mee.
Geschenken voor gasten en geschenktassen: wat te geven aan de lieve gasten? Het moeten ongewone en originele voorwerpen zijn die hen herinneren aan de gelegenheid, iets wat niet in elk huishouden bestaat. Wat dacht u van een groentenslijper en schiller? Zoiets hebben uw gasten zeker nog niet gezien. De Karoto by Monkey Business is een groentensnijder in de vorm van een slijper. Het snijdt niet alleen maar scherpt ook groenten aan en krult ze. Uw feest blijft op ieders lippen liggen - in de ware zin van het woord.
Geheime Kerstman geschenken: Kerstmis is tijd geven. Op het werk, op school, in clubs of onder vrienden, overal zijn geheime kerstcadeaus nodig. Je moet je zorgen echter niet de pret verpesten. Zorg voor een giechel of tenminste nieuwsgierige blikken, want de functie van de Aalto Pot Guard van Iittala is niet direct herkenbaar. Velen zullen zich afvragen waar de vreemde houten stof voor dient. Toch is het doel net zo eenvoudig als geweldig: het houten gebruiksvoorwerp wordt tussen pot en deksel geklemd en creëert meer ruimte, zodat er niets overheen kookt.

Als een cadeau-idee en wil je online gekke cadeaus kopen? Laat ze gemakkelijk en binnen enkele werkdagen bij u thuis bezorgen.
Vind cadeaus voor elke gelegenheid bij Connox!