• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Boekenplank

Gerelateerde categorieën: Planken

In ons digitale tijdperk, waarin vele E-books, E-readers en Tablet PC's zijn ontstaan, spelen gedrukte boeken nog steeds een belangrijke rol. De huidige trend toont het parallelle gebruik van gedrukte en digitale edities, afhankelijk van de situatie, het genre van het boek en andere omstandigheden. Degenen die de voorkeur geven aan E-books bieden meestal op hun spaarkwaliteiten. Maar als u de voorkeur geeft aan traditionele boeken, waardeert u zeker de manier waarop ze eruitzien, voelen en ruiken, en houdt u ze op een plank voor decoratieve doeleinden. Dat klopt! Met een geschikte boekenkast kunt u uw favoriete boeken in een mooie compositie rangschikken. En als u uw schappen op de juiste plaats zet, kunnen ze zelfs ruimte besparen. Ontdek het brede assortiment boekenplanken in onze designwinkel. Laat u inspireren!

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Boekenplanken die ook verhalen kunnen vertellen

Boeken zijn veel meer dan alleen maar leesmateriaal. Ze worden geassocieerd met gezellige avonden op de bank, het lezen voor het slapen gaan voordat de lichten uit gaan, onderhoudende treinreizen en, belangrijker nog, kennis. De boeken die je leest onthullen je persoonlijkheid, en je boekenplank presenteert ze aan de wereld. Er is nauwelijks iets mooiers dan voor een volle boekenkast te staan en alle boeken erin te bekijken - sommige nauwelijks aangeraakt, terwijl anderen steeds opnieuw lezen. U kunt zien hoe vaak de pagina's werden omgedraaid en of deze boeken werden gelezen tijdens het drinken van een kopje koffie of liggend in een badkuip. Boekenplanken verzamelen al deze verhalen.

De boekenplanken in onze interieurwinkel kunnen ook een aantal verhalen vertellen. Elk van hen heeft een naam, unieke kenmerken en een geschiedenis. Het heeft karakter. Ontwerpers uit de hele wereld hebben verschillende opbergmogelijkheden voor boeken overwogen, waarbij veel aandacht is besteed aan hun functie en vorm en het creëren van individuele objecten als resultaat. U kunt hun verhalen lezen op de bijbehorende productpagina's.

Het kiezen van de juiste boekenplank

Om een plank te kiezen die bij u en uw huis past, moet u rekening houden met een aantal vragen. In welke ruimte wilt u het schap plaatsen? Hoeveel ruimte biedt het? Zijn er nissen, schuine wanden, vloerstroken of andere kenmerken waar men op moet letten? Welke kleur en stijl hebben andere meubels in de kamer? Is er een specifiek budget? Uw antwoorden op deze vragen vormen het kader voor het nemen van een juiste beslissing. Binnen dit kader kunt u de perfecte boekenplank kiezen!

Het modulaire rekkensysteem van String, dat bestaat uit planken en ladderachtige zijpanelen, is een echte designklassieker. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, ook in natuurlijke kleuren, en kan individueel in hoogte, breedte en vorm worden aangepast aan de beschikbare ruimte bij u thuis. En kijk ook eens naar het Hochstapler wandreksysteem van Tojo - het biedt zoveel ruimte als uw boeken nodig hebben.

De Paperback rekken van Spectrum en de Conceal boekenhouder van Umbra zijn echt bijzondere boekenkasten. Ontdek nog veel meer uitzonderlijke designplanken: een wandplank die bestaat uit verschillende kleuren dozen, grote houten planken die met elkaar verbonden zijn door flexibele stalen beugels, of organische modulaire containers die, wanneer ze gecombineerd worden, niet alleen een retro uitziende boekenplank vormen, maar ook kunnen dienen als ruimteafscheider. Inderdaad, het ontwerp van boekenplanken kent geen grenzen.

Een onzichtbare boekenplank bespaart ruimte en trekt onvermijdelijk de aandacht van iedereen. De fabrikanten Haseform, Radius Design, umbra en linea1 bieden dergelijke exemplaren aan - zowel verticaal als horizontaal.

Boekenplanken in onze Design Shop - Uw voordelen in een oogopslag

Wilt u een boekenplank online kopen? Laat ons het gemakkelijk en direct bij u thuis bezorgen. De levertijd varieert afhankelijk van de beschikbaarheid van de producten in voorraad. Precieze informatie hierover vindt u op de afzonderlijke productpagina's.