• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Authentics - Lunar


Lunar is de witte serie met de gekleurde accenten van Authentics. Het ontwerp van de serie is van Edward Barber en Jay Osgerby. De badkamerproducten van Lunar zijn allemaal gemaakt van dikwandige en witte hoogglans ABS-kunststof, gecombineerd met gekleurde, matte inserts.

De Lunar serie wordt gekenmerkt door functionele en eenvoudige vormen, die de functionaliteit van de producten benadrukken. De producten komen ook qua kleur overeen: Terwijl de buitenkant wit is, is de kleur van de inzetstukken en de deksels variabel. Lunar biedt dus de mogelijkheid om de badkamer in te richten met een uniforme uitstraling. Praktisch: Lunar heeft geen hoeken en is daarom bijzonder gemakkelijk schoon te maken.

De Lunar -serie bestaat uit tandenborstelbekers, drinkbekers, zeepbakje, zeepdispenser, wandhaak en dekseldoos, afvalbak en toiletborstel. Met de vele producten Lunar de volledige en optisch uniforme uitrusting van de badkamer. De Lunar -producten zijn verkrijgbaar in de kleurencombinaties wit / lichtgrijs, wit / oranje, wit / groen, wit / lichtblauw, wit / mat wit en wit / mat zwart.