• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Audo - Nieuwe Norm

Audo - New Norm Collectie - Banner

Servies van Audo: New Norm serie om te combineren

Mooie vormen en uitstekende bruikbaarheid: New Norm zet een nieuwe standaard voor tijdloos Scandinavisch design!

New Norm is een productcollectie van de Deense fabrikant Audo. De architecten en ontwerpers Jonas Bjerre-Poulsen en Kasper Rønn van Norm Architects zijn verantwoordelijk voor de New Norm producten. Hun producten worden gekenmerkt door mooie vormen en uitstekende bruikbaarheid.

De producten in de New Norm collectie van Audo komen uit een breed scala van thematische gebieden. De collectie omvat zowel een snijwerkset als zout- en pepermolens, kommen, theepotten en thermokopjes. Gemeenschappelijk voor alle New Norm producten zijn het eenvoudige ontwerp en de hoge functionaliteit.

& Voor Jonas Bjerre-Poulsen Kasper Rønn van Norm Architects komt een goed ontwerp overeen met de werkelijke behoeften van mensen zonder het sensuele aspect te verwaarlozen. Een klassieke, herkenbare vorm gecombineerd met een nieuwe, originele twist trekt de aandacht. Een verrassend, klein detail of het gebruik van een nieuw materiaal wekt de drang op om een product aan te raken, eraan te ruiken of te genieten van het geluid wanneer het op tafel staat.

New Norm-producten brengen functie en schoonheid samen, voegen dat bepaalde aspect van tijdloosheid en ziel toe en stellen nieuwe normen voor tijdloos Scandinavisch design.