• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Audo - Kubus


Architectonisch aantrekkelijke woonaccessoires

De Deense ontwerper en oprichter van Audo, Mogens Lassen, was zijn hele leven gefascineerd door het Duitse Bauhaus. De typische elementen zoals duidelijke, geometrische vormen, de reductie tot de essentie en de verwijzing naar architectuur werden ook gebruikt in zijn Kubus-serie.

De serie bestaat uit woonaccessoires zoals kandelaars, vazen en schalen, die worden gekenmerkt door hun rechtlijnige silhouet en de functionalistische stijl. Hoewel Mogens Lassen leed aan dyslexie, een leeshandicap, was zijn gevoel voor wiskunde des te groter, zodat elke kubus werd geconstrueerd met exacte verhoudingen en nauwkeurige beeldverhoudingen. De ontwerper liet niets aan het toeval over.

Gemaakt in Denemarken en met een focus op uitstekende kwaliteit en solide vakmanschap, versterkt de Kubus-serie stijlvol elke sfeer en plaatst architectonische accenten.


 

Youtube video over hoe je de Kubus kandelaars maakt van Audo

Hier zul je worden overtuigd door de zorg en het vakmanschap waarmee de Kubus kandelaars van Audo worden gemaakt. De iconische kandelaars zijn verkrijgbaar in verschillende versies en hebben al verschillende generaties in verrukking gebracht.