• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Zone Denmark - Time

Zone Denmark - Time

De Time -serie van Zone Denmark biedt een selectie badkameraccessoires die de badkamer aantrekkelijker maken. De eenvoudige en elegante designtaal van de serie past bij verschillende inrichtingsstijlen. De badkameraccessoires van Zone Time is verkrijgbaar in de neutrale kleuren zwart, zacht grijs en beton en biedt tijdloze stijlopties die zorgen voor langdurig plezier.

De producten van de Zone Denmark Time -serie trekken de aandacht en nodigen uit tot nadere inspectie. Drie van de vier producten - zeepdispenser, tuimelaar voor tandenborstels en toiletborstel - zijn gemaakt van beton met weinig kunststof details. De pedaalemmer is gemaakt van zuivere ABS-kunststof, maar past qua kleur perfect bij de betonnen producten en draagt bij tot een algemene esthetische indruk.

Het gebruik van beton voor de Time -serie werd gekozen vanwege de natuurlijke uitstraling en sterke charisma van het materiaal. Beton heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen in interieurdesign en is een hippe trend geworden. Het materiaal is hard, maar oogt zacht en is visueel aantrekkelijk. Daarom past het uitstekend bij de minimalistische Scandinavische interieurstijl.