• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Zone Denemarken - Ume

Zone Denemarken - Ume Serie

Badkameraccessoires met Soft-Touch

De Ume-serie van Zone Denmark bestaat uit hoogwaardige badkameraccessoires met een minimalistisch design, zachte contouren en gecoate oppervlakken. Ume is het Japanse woord voor pruimelaar en staat voor elegantie, geduld en kracht. Deze elegantie wordt ook weerspiegeld in de accessoires die ontworpen zijn door de designstudio VE2, waardoor er een prachtige look ontstaat die persoonlijkheid en stijl toevoegt aan elke badkamer.

De Ume serie is het hoogtepunt in elke badkamer, niet alleen visueel, maar ook met zijn aangename uitstraling. Dankzij de fluweelzachte Soft-Touch afwerking is een edele, delicate uitstraling verzekerd.

Functie Voldoet aan ontwerp

De zeepdispenser, toiletborstel, pedaalemmer en co. hebben ook nuttige functies: De pedaalemmer heeft een aparte en ruime vier liter in de emmer, zodat u de afvalzak gemakkelijk in de emmer kunt plaatsen zonder dat deze zichtbaar is. De toiletborstel is uitgerust met een praktische binnenbak voor het eenvoudig afvoeren van overtollig water. De zeepdispenser heeft bijvoorbeeld een lange uitloop voor een optimale pompfunctie.

De accessoires van de serie zijn verkrijgbaar in verschillende zachte kleuren en kunnen uitstekend met elkaar worden gecombineerd.


Designers