• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Startende school

Startende school - Pro bureaus en stoelen

Naar de producten

Elk jaar markeert het einde van de zomervakantie een belangrijke overgang voor talloze kinderen over de hele wereld als ze klaar zijn om naar school te gaan - en de manier waarop ze beginnen, kan van grote invloed zijn op hun plezier en hun niveau van prestatie.

Veel kinderen kunnen niet wachten op hun eerste schooldag, wanneer ze een nieuwe levensfase na de kleuterschool beginnen, en er zijn er net zo veel die een soortgelijke overgang maken als zij van het basis-, middelbaar en voortgezet onderwijs naar het volgende niveau en de volgende fase van hun leven.

Dit betekent dat het belangrijk is voor ouders, familie en vrienden om van deze dag een heel bijzondere dag te maken. In Duitsland wordt deze belangrijke gebeurtenis traditioneel gevierd door een kind een grote, kleurrijke kartonnen kegel met snoepjes en kleine cadeautjes te presenteren, en in sommige gevallen ook een kamermakeover en nieuw meubilair om een goede werkomgeving te creëren om het studeren te stimuleren en te ondersteunen.

Alle bijdrages van deze categorie Themawereld

Productcategorieën