• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Reistijd

Die Koziol - Crystal Kollektion - hier in blau und aus klarem Glas, bestehend aus Karaffe, Gläsern und Salat-Schale - lädt an heißen Sommertagen dazu ein, sich draußen zu entspannen und mit einem frischen Salat und Getränken abzukühlen.

Naar de producten

Wanneer de zomervakantie begint, beginnen de mensen te reizen. Tijd om te ontspannen, tijd voor avonturen en verkenning. Mensen dromen van hun reizen lang voordat ze beginnen. We zijn al lang voor de dag van vertrek opgewonden. Dat is de tijd dat we onze koffers inpakken!

Reizende accessoires die ons naar vakantie doen verlangen

We hebben veel dingen in de interieurwinkel die uw vakantie heel bijzonder zullen maken. Onze mooiste reisaccessoires vindt u hier. Praktische lunchpakketten voor de wandeltocht, geïsoleerde flessen en parasols voor dagen op het strand, trendy kofferhangers en instapzakken voor vluchten en originele koffers voor al uw documenten. Maar dat is nog niet alles: Ontdek designobjecten die schitteren door originaliteit en functionaliteit en waarvan u zelfs na thuiskomst kunt genieten.

U wilt niets vergeten tijdens uw vakantievoorbereidingen, toch? Neem een kijkje op onze blog, checklist voor uw vakantie, met paklijst.

Alle bijdrages van deze categorie Themawereld

Productcategorieën