• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Raamtuinieren

Trimm Kopenhagen - koptekst

Naar de producten

Doe het zelf: groenten, salade en kruiden uit je eigen tuin smaken het beste - probeer nu je eigen planten en kruiden te kweken! Wonen in een stad is geen excuus meer om niet meer alleen te tuinieren. Ontwerpers over de hele wereld houden zich bezig met glastuinieren en hebben creatieve producten ontwikkeld die ons in staat stellen om groenten en kruiden te verbouwen in de kleinste ruimtes. Tot ziens betonnen jungle!

Tuinieren zonder tuin: een nieuwe cultuur van tuinieren is de stad veroveren

Tomaten, kruiden en co. zijn niet de moeite waard omdat ze goedkoper zijn in de supermarkt? Raamtuinieren is veel meer dan een manier om onze magen te vullen. Het is een nieuwe passie voor veel jongeren die in een overwegend digitale wereld leven. Een meditatieve notie is inherent aan de nieuwe hobby - plus het biedt ontspanning in een snel bewegend leven. De plantpotten zijn altijd binnen handbereik. De planten worden regelmatig besproeid en u kunt elke dag controleren of er iets groeit. Er wordt reikhalzend uitgekeken naar nieuwe scheuten - totdat de tomaten, bessen en kruiden eindelijk klaar zijn voor de oogst. Geen enkele supermarkt kon dit ooit aanbieden!

De juiste benodigdheden voor een tuin in een wolkenkrabber

Kruidenpotten met geïntegreerde waterreservoirs vergemakkelijken het vers houden van basilicum, peterselie, bieslook en andere. Kiemglazen en minikassen bieden bescherming van knoppen en zaden en een klimaat dat hun start in het leven vergemakkelijkt. Verticale plantzakken besparen ruimte door ruimte te bieden aan planten direct boven elkaar. Bovendien bieden speciale kruidenscharen de mogelijkheid om kruiden gelijkmatig te hakken en naalden te verwijderen. Ontdek ons assortiment raamproducten en vind misschien een nieuwe hobby!

Alle bijdrages van deze categorie Themawereld

Productcategorieën