• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Picknick

ConnoxPlus Flash-Sale Banner - Picknick

Naar de producten

Niemand kan ons nu nog tegenhouden. Het is zomer! De zon schijnt, de lucht is warm en de eerste korte broeken dagen zijn aangebroken. Gazons en bossen glanzen groen en nodigen ons uit om te ontspannen. Het thema voor picknicks is net begonnen!

Ontdek uw favoriete plek - Met enkele kleine items

Bereid in een oogwenk kleine en lekkere lekkernijen, pak ze in waterdichte dozen in en ga naar buiten - te voet of met uw fiets. U kunt uw maaltijd in compacte rugzakken en slimme fietsmanden opbergen terwijl u loopt of rijdt. Al uw picknick blijft vers in praktische containers en stijlvolle picknickkoeltassen.

Bent u al bij uw favoriete plek aangekomen? Verdeel dan een picknickdeken voor uw persoonlijke gezellige plekje op het gras. De ene kant is waterafstotend en de andere kant is waterafstotend en de andere kant knuffelig warm - perfect gemaakt om even te ontspannen. Een Pin Table, Outdoor Salade Bowls en To Go Grill maken uw luxe picknick compleet!

Hier laten we u zien wat het belangrijkste is voor de perfecte picknick. Onze innovatieve producten zullen u inspireren voor een picknick dag. Veel plezier tijdens het bladeren door onze pagina en tijdens uw volgende dag in de buitenlucht!

Alle bijdrages van deze categorie Themawereld

Productcategorieën